В Горна Оряховица БСП внесе жалба, с която настоява за

...
В Горна Оряховица БСП внесе жалба, с която настоява за
Коментари Харесай

БСП иска касиране и на изборите за кмет в Горна Оряховица

В Горна Оряховица Българска социалистическа партия внесе тъжба, с която упорства за анулиране и на изборите за кмет на общината. Местната коалиция ”БСП за България, АБВ, Движение 21 ” апелира в съда и изборите за общински съветници.
Жалбата е подадена в Общинската изборна комисия, която би трябвало да я придвижи в тридневен период до Административния съд във Велико Търново.

В оспорването на кметския избор социалистите подчертават, че регистрацията на Добромир Добрев като претендент за кмет на ГЕРБ е направена в нарушаване на правилото за уседналост.

На втория тур на локалните изори в Горна Оряховица претендентът на Българска социалистическа партия депутатът Явор Божанков загуби със 781 гласа от Добрев, напомня БНР.

Българска социалистическа партия апелира и изборите за общински съветници в Горна Оряховица, главният аргумент е огромният брой недействителни бюлетини. Делото по избора на общинските съветници е планувано за 11 ноември половин час преди новоизбраните съветници и кметове да положат клетва.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР