В голяма Facebook група, посветена на пътните инциденти в София,

...
В голяма Facebook група, посветена на пътните инциденти в София,
Коментари Харесай

Истински екшън на голям столичен булевард: Двама се сбиха на червен светофар

В огромна Фейсбук група, отдадена на пътните произшествия в София, консуматор е качил видео по какъв начин двама водачи си налитат на пердах на червен светофар на бул. " Сливница ", научи Sofia24.bg

На видеото ясно се вижда агресивното отношение на двамата водачи. За да възпрат по-сериозен излаз от багра, се включва и различен, чакащ на светофара, с цел да ги разтърве. 

Под обявата има стотици мнения, като някои от тях са адресирани към манталитета на биещите се и протичащото се. Ето какво гласят някои от тях:

" Нямат почитание хората един към различен, сами се разсипваме! "

" Има доста специалности, в които би трябвало да си добър психолог и да не влагаш страсти. Същото важи и за бизнеса, и за пазарите. На пътя, когато някой те напсува и ти покаже междинен пръст, ти го поздрави най-учтиво. Ще видиш, че ще остане сюрпризиран. Когато човек стартира да владее страстите си, нещата са доста по-лесни. "

" Моят авто-инструктор, дето в миналото ме учи, още на първия урок ми сподели 150 см железна тръба в багажника. Вика: първо се научи да караш, след това се научи да въртиш тая тръба, ще ти би трябвало в София. "  

" Нормално за една Източноевропейска страна... В Съединени американски щати в такива случаи се стига до един или повече убити... "

" Битката преди първото кафе постоянно е по-различна.. "

" Възможно е да са бързали за някъде и да са се засекли инцидентно и единият лидер да се е изнервил.... Случва се но не е това методът, в случай че някой в тази обстановка мисли да сезира полицията, е все едно да се оплаче на арменския поп. "

" Абсолютно нещастна постъпка!!! Гледат и дребни деца евентуално!!! И от 100 гледащи единствено един пристигна да се опита да ги усмири! Защо си мислите,че с пердах ще постигнете нещо??? Просто в София стана прекомерно пренаселено, което води до изнервящи обстановки!!! Кой взел брошура, на кого му я подарили за рожден ден или бал, към този момент всеки си прави, каквото изиска, всеки основава нови правила за придвижване по пътищата. Затова има толкоз доста произшествия и още толкоз смъртни случаи, за жал най-вече на почтени хора!!! Тази картинка демонстрира какъв брой отчуждени сме към този момент ние, индивидите от положителното и ЧОВЕШКОТО!!! Който и да е отговорен, жалка картинка са!!! "

" Важното е, че се извини на инцидентния минувач ", пък разяснява различен консуматор в обществената мрежа за извинението на налитащия на пердах към прилежащ водач, чакащ на светофара.

Поздравления получи и индивидът, който ги разтърва: " Браво на мъжа, който ги разтърва. Така се прави! "

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.

Facebook
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР