В голяма част от София днес няма да има ток

...
В голяма част от София днес няма да има ток
Коментари Харесай

ЧЕЗ успокои столичани: Токът ще спира в малки части от обявените райони

В огромна част от София през днешния ден няма да има ток от 9 до 16 и 30 часа, излиза наяве от информация на уеб страницата на " ЧЕЗ Разпределение България ", съобщи БНР. Посочените региони са: " Витоша ", " Изгрев ", " Илинден ", " Искър ", " Младост ", " Лозенец ", " Нови Искър ", " Овча Купел ", " Панчарево ", " Подуяне ", " Сердика ", " Слатина ", " Средец ", " Студентски град ".

Освен в столицата, токът ще бъде спрян за избран интервал от време на следващия ден и в десетки обитаеми места в обсега на елетроразпределителното сдружение. Причината за спирането са планувани действия за развиване на мрежата, показват от ЧЕЗ.

Същевременно от компанията отхвърлиха информациите, че за през днешния ден е планувано изключване на тока в голям брой столични квартали.

Обявената на уеб страницата на ЧЕЗ информация в секцията " Графици " не се отнася за задачите региони и обитаеми места, а единствено за дребни елементи от тях, написа в известието на ЧЕЗ.

За информация дали съответен адрес попада в обсега на плануваните спирания и продължителността им, както и дали сега има спиране, би трябвало да се вкара потребителски номер в раздела за спиранията на уеб страницата на ЧЕЗ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР