В годините преди турските сериали да се завъртят у нас,

...
В годините преди турските сериали да се завъртят у нас,
Коментари Харесай

20 години по-късно - “Трима братя, три сестри се завръща

В годините преди турските сериали да се завъртят у нас, притегателната мощ за феновете пред екрана бяха латиноамериканските. А в един от най-обичаните сериали изобщо за родната аудитория се трансформира " Трима братя, три сестри ".

Как наподобяват звездите от кино лентата " Далас " 45 години след началото му

Актьорите се срещнаха след толкоз време

Преди 20 години изпълнената с драми и романтика история на братята Оскар, Хуан и Франко и сестрите Химена, Норма и Сара вълнуваше мнозина. И изглеждаше като че ли за тях не може да има по-добър край от този, в който те заживяват щастливо, както и се случва в края на първи сезон. Но теленовелата се завръща съвсем едно потомство по-късно, с цел да ни върне в фамилното ранчо.

Новите епизоди към този момент са били излъчени в Щатите и то с огромен триумф, а у нас ще можем да ги гледаме по bTV Lady, научаваме от bTV.

Продължението на " Трима братя, три сестри " ще ни отнесе 20 години след събитията, случили се в края на първи сезон. На дребния екран още веднъж ще забележим дружно петима от шестимата основни герои. Докато Дана Гарсия (Норма), Марио Симаро (Хуан), Паола Рей (Химена), Хуан Алфонсо Баптиста (Оскар) и Наташа Клаус (Сара) са се съгласили за новите епизоди на теленовелата, то Майкъл Браун (Франко) единствен е отказал присъединяване, защото към този момент е имал подписан контракт с друга продукция.
 Актрисите от
Актрисите от " Двама мъже и половина ", без които сериалът нямаше да бъде същият

Жените, които правеха сцените още по-забавни и пикантни

Продължението на " Трима братя, три сестри " ще се излъчва от 17 август, всяка делнична вечер, от 22 ч. по bTV Lady.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР