В Глобална мрежа имаше предположения, че на MWC 2018 няма

...
В Глобална мрежа имаше предположения, че на MWC 2018 няма
Коментари Харесай

Поканата за премиерата потвърждава тройната камера в новия Huawei

В Глобална мрежа имаше догатки, че на MWC 2018 няма да бъдат показани нови флагмани от семейството Huawei P, и че тяхната презентация е отсрочена с един месец и ще се състои в Париж.
Тази информация се оказа изцяло вярна. Днес Huawei разгласява тийзър , с който публично разгласи, че на 27 март ще организира конференция в Париж. Китайският производител основава конспирация, като не оповестява на какво е отдадена тази конференция. Но в действителност никой не се съмнява, че става дума за смарт телефоните Huawei P.

Изображението съдържа редица подмятания. На фона на Айфеловата кула се виждат три огромни кръга, а Huawei предлага да “видим повече с AI”, като британската дима mooore съдържа три букви “о”. Всичко това подсказва, че през март ще забележим новия смарт телефон на компанията с тройна смарт камера. Според информацията към сегашен ден, тази камера ще има обща резолюция 40 МР и 4х оптично нарастване без загуба на качеството.

Моделът Huawei P20 Lite към този момент бе сертифициран в Съединени американски щати от FCC. Дисплеят на телефона е в жанр Apple iPhone X и в горната му страна са сложени разнообразни датчици и съставни елементи. На гърба се вижда двойна камера с отвесно разположение на фотосензорите.

Всичко за трите нови смарт телефона на Huawei ще разберем на 27 март тази година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР