В германския град Гразе беше пусната за продажба необичайна модификация

...
В германския град Гразе беше пусната за продажба необичайна модификация
Коментари Харесай

За €35 000 в Германия се продава необичаен пикап Lada Niva

В немския град Гразе беше пусната за продажба необикновена трансформация на Lada Niva. Желаещите да си купят този пикап ще би трябвало да платят 36 500 евро, като пробегът на колата е единствено 100 километра.

Преработката в пикап на Lada Niva е осъществена от локална компания, наречена Zubr. Любопитно е още, че тази компания е профилирана в производството на разнообразни модификации на съветските коли Lada.
 За €35 000 в Германия се продава необикновен пикап Lada Niva

Този е оборудван с дребна товарна платформа, багажник на покрива, спомагателна задна оптика, " ролбар " и затъмнени странични стъкла. Пикапът е с 1.7-литров бензинов мотор с мощ 83 к.с. и 129 Нм въртящ миг.

В обявата не се показва дали този мотор дава отговор на екологичния стандарт Euro-6. Моторът е сдвоен с петстепенна механична скоростна кутия, задвижване на четирите колела и със система за заключване на централния диференциал.
 За €35 000 в Германия се продава необикновен пикап Lada Niva

Ще напомним, че АвтоВАЗ спря формалните доставки на нови коли за Европейски Съюз още през 2019 година. След това съветската марка последователно разпродаде останките от коли в Европа. Компанията взе това решение заради новите екологични стандарти.

Последният съветски автомобил, импортиран в Европа, беше високопроходимият автомобил Lada 4x4 (VAZ-2121 " Niva " ). Тази кола е изключително известна в Германия и Австрия. Собственици на съветската класика са да вземем за пример по-малкият брат на Михаел Шумахер и някогашен водач на Формула 1 Ралф Шумахер.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР