„В Германия има едно страшно явление. Това са шофьори духове,

...
„В Германия има едно страшно явление. Това са шофьори духове,
Коментари Харесай

Шофьор дух ли е оня, който влезе в насрещното на АМ Хемус

„ В Германия има едно ужасно събитие. Това са водачи духове, които по незнайни аргументи навлизат в насрещното придвижване. Напоследък те много постоянно се виждат и по родните пътища. Има и такива, които го вършат съзнателно – за самоубийство. По-опасни са тези, които не осъзнават, че са в насрещното “.

Това съобщи в утринния блок на Българска национална телевизия Владимир Илиев – ръководител на Българската федерация по авто спорт, във връзка врачанинът, който пришпори „ Ауди “-то си в насрещното на автомагистрала „ Хемус “ преди дни.

„ Интересна е реакцията на другите водачи. Интересно е дали този, които е направил клипа първо се е обадил на телефон 112? Как ли са реагирали и водачите, които да се разминали живи с него? Дали са предизвестили другите участници в придвижването какво се случа на пътя? “, попита Илиев.

„ Няма човек, който да катастрофира преднамерено или да поеме риска да направи това. Абсурдно е някои преднамерено да тръгне в насрещното придвижване, с изключение на, в случай че не е решил да постави завършек на живота си “, безапелационен е мъжът, който съвсем през целия си живот се е занимавал с каскади.

„ Не одобрявам държанието на този водач, само че не одобрявам и да го снимаме без да предупредим органите на властта. Ние сме си сеирджий – оставаме да гледаме и да чакаме развръзката “, разясни още ръководителят на Българската федерация по авто спорт. /Марица.бг
тагове дух насрещното хемус
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР