В Гърция се е провела операция за арестуването на издирваната

...
В Гърция се е провела операция за арестуването на издирваната
Коментари Харесай

В Гърция е проведена операция за залавянето на Ружа Игнатова

В Гърция се е провела интервенция за арестуването на търсената от ФБР, Европол и Интерпол българка Ружа Игнатова, оповестява гръцкото издание „ Катимерини “, като се позовавава на чудесно осведомени източници от гръцката полиция.

Ружа Игнатова, известна още като "Кралицата на криптовалутите ", се качва на полет от София за Атина през 2017 година и изчезва безследно.

Преди това тя съумява да открадне най-малко 4 милиарда $ от нищо неподозиращи жертви, посредством комплицирана машинация с подправената криптовалута OneCoin, напомня „ Катимерини “.

Пет години след изгубването на следите ѝ, издирването ѝ, стартирано от ФБР, Европол и Интерпол, е по-активно от всеки път, отбелязва гръцкото издание.

Според неназовани гръцки полицейски чиновници, представени от „ Катимерини “, Гърция можело да се окаже "крайъгълен камък " за решаването на случая с изчезналата Ружа Игнатова, която се дефинира в международен мащаб като „ жена дезертьор номер 1 “.

Според източници на гръцката полиция, преди дни имало оперативна информация от Гърция и чужбина, че Игнатова е в южната ни съседка и организира срещи с избрани хора. След дълготрайно търсене обаче информацията не се е удостоверила, оповестява още „ Катимерини “.

Източник: БНР, Блиц

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР