В Гърция се е провела операция за арестуването на издирваната

...
В Гърция се е провела операция за арестуването на издирваната
Коментари Харесай

В Гърция е проведена операция за залавянето на Ружа Игнатова

В Гърция се е провела интервенция за арестуването на търсената от ФБР, Европол и Интерпол българка Ружа Игнатова, известна още като " Кралицата на криптовалутите ", съобщава БНР. През 2017г. тя се качва на полет от София за Атина и изчезва безследно. Появиха се спекулации, че след интервенция на естетичната хирургия към този момент е неразпознаваема, руса и живее в Дубай.

Игнатова съумя да открадне най-малко 4 милиарда $ от нищо неподозиращи жертви, посредством комплицирана машинация с подправената криптовалута OneCoin. Днес 5 години след изгубването й стартира изключително дейна интервенция по издирването от ФБР, Европол и Интерпол.

Неназовани гръцки полицейски чиновници считат, че Гърция може да се окаже " крайъгълен камък " за решаването на случая с изчезналата Ружа Игнатова, която се дефинира в международен мащаб като " жена дезертьор номер 1 ". Твърди се, че гръцката полиция, преди дни е имала оперативна информация, че Игнатова е в южната ни съседка и организира срещи с избрани хора. 

За страдание издирването не е удостоверило информацията.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР