В Гърция продължават имунизирането с ваксината Астра Зенeка“ на фона

...
В Гърция продължават имунизирането с ваксината Астра Зенeка“ на фона
Коментари Харесай

Гърция продължава имунизацията с „АстраЗенека“

В Гърция не престават ваксинирането с имунизацията „ Астра Зенeка “ на фона на продължаващото мощно разпространяване на болестта от Covid-19.

След мнение на експертите министърът на опазването на здравето Василис Кикилиас разпореди да не се прекъсва процеса на имунизиране.

Гръцкият министър на опазването на здравето Кикилиас заяви, че продължава имунизирането с „ АстраЗенeка “. Досега тази ваксина е сложена на 172 000 хиляди гърци и не е съобщавано за зародили проблем.

Гръцките управляващи оповестяват, че има единствено единични случаи в международен мащаб със подозрения за странични резултати.

Днес е свикано съвещание на Националната комисия по имунизирането, която ще разиска всички публични данни.

В акцията по имунизиране против Covid-19 Гърция се управлява от мнението на Европейската организация по медикаментите, съобщи пред медиите здравният министър Кикилиас.

Лекарите, които са в щаба по надзор на разпространяването на вируса изрично са на мнение, че продължава имунизирането с „ АстраЗенека “ в Гърция.

Настоящите две седмици са сериозни, чака се пик на инфектираните, предизвестяват лекарите.

Властите приканват за прецизно съблюдаване на ограниченията. Критично е ситуацията с местата в Covid отделенията на лечебните заведения в Атина. Включиха и частни клиники в хоспитализиране на заболели.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР