В евтината Гърция тази поръчка ще ти струва 1600 лева

...
В евтината Гърция тази поръчка ще ти струва 1600 лева
Коментари Харесай

Ядеш селектиран Блек Ангъс, а после ревеш, че сметката ти е 600 лева

В евтината Гърция тази поръчка ще ти коства 1600 лв.

От няколко дни в обществените мрежи се върти клип, показваш по какъв начин семейство заплаща към 600 лв. сметка в ресторант във Варна за телешки стекове. Случката още веднъж подвигна на високи обороти рефренът, че родното ни Черноморие е цялостно с кожодери, до момента в който в Гърция е доста на ниска цена и българите би трябвало да почиват там.

Оказва се, че нещата не са тъкмо по този начин. Както в Созопол „ рибената чорбичка “ за 20 лв. се оказа квалитетен буябес, който в чужбина коства двойно и тройно, по този начин и скъпите пържолки не са от нормално телешко. Ето какво написа по тематиката познавачът Борис Петров.

Грях ли е да работиш с качествени артикули на място, цялостно с простаци?

Тъй като от известно време се върти един клип с едно ромско семейство, което яло пържоли за 350 лева за кг говеждо и с празните си глави ги вършим известни и плюем по всичко благо и Родно, качвам тук две фотоси от магазин на месо в София за такива, които са ходили на ресторант единствено на някоя женитба и други, дето назовават ресторант и елементарната трапезария.

Мили господа папуаси, за които и пържолите в Лидъл по 25 лева са скъпи,  на клипа ясно се чува, че фамилията яде селектиран Ри Бай, евентуално Блек Ангъс Небраска USA.

Цената на това месо е 200 лева за кг в магазина както в България, по този начин и е цяла Европа (Австралийското и Японското са още по-скъпи). Надценката от 75%, която го прави 350 лева е даже ниска, в случай че сложите всички налози и осигуровки на един ресторант. Така облагата на тази маса действително е 70 – 80 лева

И може би това е едно от най-евтините места в Европа за продажба на това месо. Защо не си го поръчате в Гърция, с цел да видите какъв брой ще коства там. Само че там ядете Скариди-лайнарки по 5 лева и викате, че е на ниска цена. (поръчката от клипа в Гърция ще е към 1600 лева, а не 600 лева.)

Престанете към този момент да се вършиме на неандерталци, че ме хваща позор.

В комерсиалната мрежа се продава и още по-скъпо месо - 440 лева за кг.

В МАГАЗИНА, НЕ В РЕСТОРАНТА!

Страшно е да живееш сред простаци, самотно е и доста тъжно.....

Не желая да съм юрист на измамите по Черноморието, само че случая не е подобен, той просто демонстрира, какъв брой глупави и първосигнално мислещи хора живеят към нас. Те са подготвени да полеят с катран всеки...

Нищо чудно на следващия ден приключилите Харвард на Хот Дог и учените на Русенско варено да назначат инспекции в " Горкият " ресторант, тъй като да работиш с качествени артикули в тази страна е Грях!

Във фейсбук текат горещи диспути към историята със скъпите пържоли. Вижте по какъв начин стартира всико:
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР