В ерата на умните телефони с милионите им възможности потребителите

...
В ерата на умните телефони с милионите им възможности потребителите
Коментари Харесай

Facebook Messenger приложението се сдоби с дългоочаквана функция

В ерата на умните телефони с милионите им благоприятни условия потребителите започнаха да изискват повече устойчивост от своите акумулатори. Фейсбук осъзнава това и направи доста модификации по усъвършенстването на мобилното приложение Messenger . Днес всички смарт телефони с AMOLED екрани (на Samsung, Apple или други производители) са облагодетелствани с задействани „Dark mode“ режими за операционни системи и приложения. Усещате ли накъде бием? Да, към този момент и Messenger има „тъмен режим“.

Опцията беше открита от чиновник на Android Police (9to5Mac за iOS устройства). Ако функционалността още не се вижда, можете да я активирате доста елементарно, като изпратите емотиконче с полумесец . След последвалата лавина от шантави падащи луни ще ви се появи известие, че сте задействали „Dark Mode“. Можете да го пробвате през профилната ви страница горе вляво.



Новият образ на Messenger наподобява доста по-стилно от истинския. Освен това той е по-ефикасен от решенията на Гугъл, съгласно която е по-добре да се употребяват доста тъмносиви цветове вместо чисто черно. Преди също бе допустимо да активирате режима, само че процесът беше доста комплициран и изискваше root отключване на мобилното устройство и евентуално преустановяване на гаранцията. Ако не желаете да пращате странни известия на своите близки, можете да опитате да пратите полумесец на чат ботa. Тъмният режим още веднъж ще се задейства и няма да има комплициране. Опцията към момента е пробна и може да не работи изцяло изправно. Освен това, някои консуматори настояват, че не могат да я задействат. Но като цяло болшинството смарт телефони би трябвало към този момент да се е обновило до новата версия на Messenger, а новият режим трансформира съвсем всичко
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР