В ерата на информационните технологии хората все по-често се обръщат

...
В ерата на информационните технологии хората все по-често се обръщат
Коментари Харесай

Женско помагало: 10 признака, че един мъж ви губи времето в сайтовете за запознанства

В ерата на осведомителните технологии хората все по-често се обръщат към уеб страниците за запознанства, с цел да намерят подобаващата си половинка.
Експерти по запознанства са безапелационни, че в такива портали и специфични приложения в действителност може да срещнете идеалния мъж и даже да се омъжите за него. Не всичко обаче е толкоз просто и с цел да намерите вашия човек, би трябвало да знаете по какъв начин да различите подобаващия от измамниците.
А такива напоследък се срещат много постоянно.
Според специалистите има няколко метода, които ще ви оказват помощ да идентифицирате недостойните претенденти още на стадия преписка. Просто би трябвало да обърнете внимание на избрани неща, които демонстрират, че индивидът насреща не търси нищо съществено и просто ви губи времето.
Ето ги и тях:
Има тайнствен профил без фотография. Това е тъй като или се крие от някого, или към този момент е женен.
Той не ви кани на среща, макар че си пишете със седмици. Това приказва, че най-вероятно към този момент има връзка или не търси нищо съществено.
От време на време изчезва, в това число в празнични или почивни дни. Това е по този начин, тъй като най-вероятно не е свободен.
Не се среща с вас или пренебрегва вашите оферти за среща, тъй като най-вероятно към този момент си има половинка и просто се забавлява с вас.
Той е занаятчия на епистоларния род. Пише доста красиви думи и обещания, признава любовта си в известия, макар че в никакъв случай не ви е виждал онлайн. Бъдете нащрек, тъй като може да си имате работа с лъжец.
Усещате, че не се интересува от вас, тъй като не задава никакви въпроси и вие постоянно сте основател на диалога. Това значи, че най-вероятно той има прекалено много дами.
Иска да знае всичко за вас - от това какъв брой сте високи и какъв брой кг тежите до това с какво се занимават вашите родители. Не забравяйте, че вашата цел в уеб страниците за запознанства е среща, а не безпределно писане на текстови известия. Подобни "чаршафи " постоянно се изпращат от ветерани в уеб страниците за запознанства, които седят там от доста дълго време.
Прави подмятания от полов темперамент, моли ви за фотоси по бански или се интересува от размера на гърдите ви. Най-вероятно той не е в въодушевление за сериозна връзка.
Отнася се неуважително с другите девойки. В неговия профил можете да прочетете: "разведен с ремарке, апелирам не безпокойте ". Това е просто един нападателен мъж, от какъвто въобще нямате потребност!
Иска да му изпратите пари и не стопира да се интересува от финансовото ви положение. Това също най-вероятно е измамник
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР