В епицентъра на силна буря с ураганен вятър Непобедими, Безстрашни

...
В епицентъра на силна буря с ураганен вятър Непобедими, Безстрашни
Коментари Харесай

Първа победа в териториална битка за Непобедимите в Игри на волята

В епицентъра на мощна стихия с ураганен вятър Непобедими, Безстрашни и Супергерои се впуснаха в оспорвана борба за територия на Арената на “Игри на волята: България ”. Един по един състезателите от всяко племе минаха по тежко трасе, с цел да извоюват клетка, която се трансформира в главен детайл на играта.

Непобедимите демонстрираха изключителни самостоятелни качества, само че и добра работа в екип, което им обезпечи първото място и ключа от Резиденцията.

Касим се оказа слабото звено за Супергероите във физическата част на борбата и коства на тима си съществено закъснение, само че след непредвиден поврат племето изпревари всички останали и доближи първо до финалния пъзел. След следващ неуспех на Касим, обаче, сините останаха трети и се завърнаха на Дивата Река. Въпреки първичната преднина на Безстрашните, те доближиха пъзела последни, само че съумяха да се концентрират и да завършат на второ място. Това им подсигурява покрив над главите и издръжка, която ще изкарат с труд на Стопанството.

Непобедимите посветиха успеха си на нова в епоха в играта, която стартират след елиминацията на Куков. Сред охолството на Резиденцията, те продължиха да възнамеряват дълго чаканото присъединение на Алекса. На Дивата река загубата на Супергероите беше белязана от доста сълзи и самосъжаление от страна на Касим. Племето му се обърна против него, недоумявайки какво му попречи да подреди пъзела.

Традиционно бяха определени и капитаните на тимовете в новата седмица. След полемика между тях, Непобедимите се довериха на Георги. Равенството при гласовете на Безстрашните повери финалното решение на Валери, който съобщи капитанската щафета на Лефтеров. При Супергероите Виктория и Мани кандидатираха сами себе си, само че по-голямата част от племето поддържа номинацията на Виктория.

Кой участник от племето на Резервите ще победи останалите и ще се причисли към Непобедимите? Дали Елица ще се събере с Алекса? Кой ще завоюва капитанската борба? Дали ще избере преимущество за съотборниците си, или примамлива премия за себе си – всеки ден да получава закуска, обяд и вечеря, без значение от територията, която населява? Разберете отговорите на тези въпроси на следващия ден вечер в 21:00 ч. по NOVA.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР