В еп. 67 на Z-Каст Борислав Кръстев, репортер в „Клуб

...
В еп. 67 на Z-Каст Борислав Кръстев, репортер в „Клуб
Коментари Харесай

От книги и сандвичи до сапуни и сглобяеми къщи: 10 порции предприемчивост

В еп. 67 на Z-Каст Борислав Кръстев, кореспондент в „ Клуб Z “, и Даниел Пенев, който е публицист, преводач, редактор и управител на плана ни „ Малък бизнес, огромен триумф “, показват акцентите от 10-те истории за дребни бизнеси, които публикувахме по плана през декември 2021 година и януари 2022 година

В поредицата „ Малък бизнес, огромен триумф “ представяме дребни и междинни предприятия от разнообразни браншове и разнообразни точки на България. Целта ни е да повишим качеството на диалога за бизнес в България, да подкрепим предприемчивите хора, като им дадем опция да опишат за своите инициативи, и да покажем разнообразните благоприятни условия за правене на бизнес у нас.

Чуйте диалога сред Борислав Кръстев и Даниел Пенев в 67-ми епизод на Z-Каст, в който те споделят усещанията си за героите на последните истории, които публикувахме в границите на „ Малък бизнес, огромен триумф “.

Можете да слушате в,,,.

Ако инцидентно сте пропуснали да прочетете 10-те публикации, за които Борислав и Даниел приказват в подкаста, в този момент е моментът да наваксате.

---

Този материал е основан по плана „ Малък бизнес, огромен триумф “ на Клуб Z. Ако имате забавни хрумвания за предприемчиви притежатели, разрастващи дребен и междинен бизнес у нас, можете да ни ги изпратите на имейл (в Subject/Тема напишете „ Малък бизнес, огромен триумф “).
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР