В енергетиката обсъдихме как Израел може да помогне за постигането

...
В енергетиката обсъдихме как Израел може да помогне за постигането
Коментари Харесай

Израелският премиер Бенямин Нетаняху: Може да помогнем на Балканите в повишаването на ефективността на енергийните доставки

В енергетиката обсъдихме по какъв начин Израел може да помогне за постигането на задачите в енергийния бранш на тук показаните страни. Можем да помогнем на страните да покачат успеваемостта на енергийните доставки. Истинска чест за мен и за моята страна е да бъдем поканени на тази районна среща. Това сподели израелският министър председател Бенямин Нетаняху след четиристранната среща на високо ниво сред България, Гърция, Румъния и Сърбия в резиденция Евксиноград във Варна.

Той изясни, че най-дългият водопровод под вода ще тръгне от израелска територия, ще мине през Кипър, Крит и Гърция, а може би и през Балканите.

“В момента сме в предварителна фаза на изследване “, посочи Нетаняху. Израелският министър председател благодари за позицията на балканските страни против антисемитизма.

„ Всяка от страните има твърда позиция против това и за нас това е доста значимо. Омразата, която стартира с евреите, може да се популяризира по целия свят. Затова за човечеството това е значимо “, безапелационен беше Нетаняху.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР