В ек след смъртта на Иван Вазов, журналистът на NOVA

...
В ек след смъртта на Иван Вазов, журналистът на NOVA
Коментари Харесай

Николай Василковски тръгва по стъпките на Иван Вазов в „Дотам и обратно“

В ек след гибелта на Иван Вазов, журналистът на NOVA Николай Василковски обръща взор към български места, свързани с живота на патриарха на българската литература.

От 7 август, всеки уикенд в рубриката „ Дотам и назад “ в предаването „ Събуди се “ феновете ще се насочат на странствуване в предишното на известния публицист и драматург.

Популярни актьори на Народния спектакъл "Иван Вазов " ще съпроводят Николай Василковски по стъпките на създателя. Инициативата на най-стария професионален спектакъл у нас и NOVA в рубриката „ Дотам и назад “ се организира във връзка отбелязването на 100-годишнината от гибелта на Иван Вазов на 22 септември.

Николай Василковски и неговите събеседници ще преоткрият местата у нас, които се трансформират в неделима част от битието и творчеството на Иван Вазов, прочут със своите пътешествия.

В първите епизоди на "Дотам и назад " Параскева Джукелова ще показа Боянския водопад, Емануела Шкодрева и Гергана Змийчарова ще разведат феновете из хубостите на Искърското дефиле, а с Бойка Велкова следва пътешестване до Светата Рилска обител.

Не пропускайте забавните странствуване до обичаните места на Иван Вазов от 7 август всеки уикенд в рубриката на Николай Василковски „ Дотам и назад “ в „ Събуди се “ по NOVA.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара - Вуте, какво работиш? - Преводач съм, Нане. - И какво превеждаш? - Превеждам воловете на дедо, от хълм на хълм... Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниМакедония забрани на жителите да вървят в горите в цялата странаОт Министерство на външните работи напомнят, че всички непознати жители, пътуващи до Израел, би трябвало да получат авансово разрешениеРаботодателските организации упорстват за пълноценна натовареност на държавното сдружение Топлоелектрическа централа „ Марица изток 2 “ ЕАД " Ситуацията с високия ток на енергийната борса е овладяна ", означи служебният министър председател " Вчера взехме решение да продължим диалозите с Има Такъв Народ по политическата декларация с целите за бъдещото държавно управление ", сподели още НиноваКакво споделиха по време на брифинг в Народното събрание народни представители от ГЕРБ-СДС и какво отговори служебният министър на стопанската система Кирил ПетковИнцидентът се случи шест дни след смъртоносната офанзива против петролен танкер в ЗаливаХерцогинята на Съсекс стартира акция в поддръжка на дами, връщащи се на работаВлошеното качество на въздуха взема 40 000 жертви годишно във Франция, отбелязва АФПТя се е преподавала още по вавилонско времеНе сме затворили вратата към никого, пък сподели Станислав Балабанов от " ИТН " Кафето е втората най-търгувана стока в света след петролаВоди се следствие за причиняване на гибел в резултат на провокиран пожар в горския фонд, оповестиха от прокуратуратаЗа съпоставяне в предходния парламент те бяха 23. Вижте кои са комисиите и подкомисиитеБогатството на поп звездата възлиза на 1,7 милиарда долараДнес в общините Сандански, Петрич и Кресна е разгласен Ден на печал в памет на починалите при гасене на пожара край санданското село Петрово горски служителиОт мрежата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР