В едва петия състезателен уикенд за сезона във Формула 1

...
В едва петия състезателен уикенд за сезона във Формула 1
Коментари Харесай

Верстапен опасно близко до наказанията след смяна на скоростната кутия

В едвам петия спортен уикенд за сезона във Формула 1 международният първенец Макс Верстапен употребява своята трета от едвам четири позволени скоростни кутии за годината.

Така водачът на Ред Бул се приближи рисково близо до зоната на наказванията, до която той ще стигне при потреблението на своята пета трансмисия за сезона. Санкцията за надвишаване на позволения брой скоростни кутии за годината е по пет места обратно на стартовата решетка за всяка спомагателна численост.
 Верстапен с ново рекордно достижение в третата подготовка в Маями Верстапен с ново рекордно достижение в третата подготовка в Маями
Нова трансмисия за уикенда в Маями употребяват и водачите на Ферари Карлос Сайнц и Шарл Леклер. За двамата това са вторите скоростни кутии за годината. Леклер смени своята трансмисия още през вчерашния ден, до момента в който Сайнц стори това преди началото на третата подготовка.
 Леклер с нова скоростна кутия в Маями Леклер с нова скоростна кутия в Маями
Съотборникът на Верстапен Серхио Перес към момента е на своята втора скоростна кутия за годината, която той отвори на по-ранен стадий от сезона.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР