В едно няма никакво съмнение и това е, че Джони

...
В едно няма никакво съмнение и това е, че Джони
Коментари Харесай

Все по-упорито слуховете нареждат Камил Васкес до Джони Деп

В едно няма никакво подозрение и това е, че Джони Деп е измежду най-коментираните холивудски звезди през последните месеци. И след успеха му в делото за клюка против някогашната му брачна половинка Амбър Хърд, животът на артиста продължава да бъде все по този начин трогателен и забавен.

След като от няколко месеца се приказва за хипотетичната му връзка с юрист Камил Васкес, макар че двамата изрично отхвърлят да имат нещо между тях, Джони Деп продължава да кара всички да приказват за него. Преди броени дни той беше засечен на концерт в Прага, и то в компанията на не коя да е, а Камил Васкес. 

Сега артистът още веднъж съумя да изненада почитателите си, откакто беше забелязан заедно с червенокоса мистериозна жена в Италия преди присъединяване си в джаз фестивала Umbria. Той беше снимам как пристига с непознатата дама до себе си на подготовка, като ясно си проличава по какъв начин двамата се усмихват, до момента в който вървят един до различен.

От фотосите се вижда, че артистът от " Карибски пирати " наподобява доста елегантно в бяла тениска и сини дънки, които съчетава с кафява шапка и слънчеви очила, до момента в който излиза от микробуса дружно с мистериозната жена, която пък е облечена в зелен топ и къси дънкови панталони, пишат от People. 

Въпреки че общите им фрагменти станаха причина доста от почитателите му да спекулират, че това в действителност е новото гадже на артиста, за момента няма никаква информация, която да го удостоверява и не се знае нито коя тъкмо е мистериозната дама, нито какво в действителност прави в компанията на Джони Деп.

Междувременно излезе дълго чаканият студиен албум на Деп и Джеф Бек, озаглавен 18, което значи, че взаимните им концерти занапред предстоят. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР