В една наистина вдъхновяваща история за любов и решителност, Джоузеф

...
В една наистина вдъхновяваща история за любов и решителност, Джоузеф
Коментари Харесай

Той няма долна челюст и се храни през тръба, но въпреки това една жена се вюбва в него

В една в действителност вдъхновяваща история за обич и увереност, Джоузеф Уилямс преодолява видимо непреодолими компликации, с цел да открие освен любовта, само че и трайна и неразривна връзка с една жена. Техният път, характеризиращ се с първична неустановеност и трудности, в последна сметка приключва със стоплящ сърцето съюз през 2020 година
 Кърт Щайнер - мъжът, който може да направи 88
Мъжът, който може да направи 88 " жабки " във водата

Един незабравим връх

Уилямс е роден с отофациален синдром, прочут като долночелюстна хипоплазия, която съставлява едва, анормално развиване на долната челюст. В това положение тя нормално е по-къса и по-навътре от горната челюст, деформирана и изкривена, несиметрична.

Уилямс комуникира посредством езика на знаците и разчита на сонда за хранене заради увреждането си, което му пречи да приказва или дъвче. Заболяването му го подлага цялостен живот на тормоз и изолираност, до момента в който не намира любовта на живота си. Въпреки рецензиите, двойката към този момент е щастливо женена и излиза от тези провокации още по-силна.

Любовта, която споделя със брачната половинка си възражда самочувствието му след години на възприятие за незначителност и го въодушевява да образова другите по какъв начин да одобряват живота, без значение от разликите. Той буйно декларира: " Разбирам, че съм друг и че някои хора ще ме помислят за противен и няма да ме одобряват, само че въпреки всичко съм човек, който има сърце, усеща и мозък. Към мен би трябвало да се отнасят с почитание, както към всеки различен. "
 Гари Търнър - мъжът с най-еластична кожа в света
Мъжът с най-еластична кожа в света

Един незабравим връх на Гинес

Джоузеф не обича да се взира прекомерно в положението си и се радва, че към този момент се усеща много по-независим, без да разрешава положението му да го лимитира, както преди. Въпреки че минава през предизвикателно прекарване, при което тялото му отхвръля лекуването, в това число присаждане на кост и кожа с реорганизация на челюстта, Уилямс се бори с проблеми със самочувствието в младостта, таейки терзания по отношение на живота в изолираност.

През 2019 година обаче пътят му се пресича с Ваня, която в последна сметка става негова брачна половинка и най-голямата му поддръжка. В началото те са просто другари, само че по-късно това другарство прераства в мощна любовна история.
 Дейви Бауер - мъжът, чийто живот бе избавен с гръдни импланти
Силиконовите импланти избавиха мъж от сигурна гибел

Когато лекарите имат ексцентрични и гениални хрумвания

Когато Ваня за първи път среща Уилямс на работното си място, тя е любопитна да узнае какво му се е случило и се колебае да попита за положението му. В последна сметка научава, когато Уилямс споделя с различен сътрудник. С годините Джоузеф среща разнообразни реакции, поради болестта си, вариращи от любопитни погледи до хора, които бягат от боязън.

Въпреки метода по който наподобява обаче Джоузеф и Ваня построяват дълбока връзка. Това, което стартира като другарство, по-късно прераства в сантиментална връзка. И въпреки първоначално да се усеща неловко, с течение на времето тя " прегръща " концепцията двамата да имат връзка. В момента двойката поддържа връзка благодарение на приложение за превръщане на текст и жестомимичен език. Когато майката на Ваня, Джанис, за първи път срещна Уилямс, тя в началото е малко сюрпризирана от избора на щерка си.
 Titan и Сюлейман Дауд - момчето, което може би не е желало да бъде на борда на изчезналата подводница
Момчето, което може би не е желало да бъде на борда на Titan

Какви са версиите на неговата майка и вуйна

В момента обаче майката на Ваня споделя възхищението си, заявявайки пред Now I`ve Seen Everything: " Той е незабравим човек. Той прави неща, които множеството естествени мъже не вършат. Той е работлив, от една страна и е толкоз деликатен към Ваня. Той се грижи за нея и я обича, както и тя него, което е най-важното. "

И по този начин макар първичните подозрения, Уилямс и Ваня се женят през 2020 година, получавайки поддръжка от нейните родители и неговите близки. И въпреки, че доста хора не могат да схванат връзката им, тяхната непоколебима увереност и дълбока обич един към различен в никакъв случай не са ги възпирали да преследват желанията си, демонстрирайки, че любовта побеждава всички компликации и надвива над всичко останало.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР