В един от най-романтичните градове - Париж, са Джулиана Гани

...
В един от най-романтичните градове - Париж, са Джулиана Гани
Коментари Харесай

Джулката влюбена до уши в поредния си


В един от най-романтичните градове - Париж, са Джулиана Гани и новата й половинка. Звездна двойка се любува на хубостите на френската столица.

Джулиана и новият й другар са дружно от няколко месеца. Гани неотдавна разкри за новата си възлюбена, като по всички наподобява, че е не запомнила изцяло някогашния си Илиян Найденов. Силиконката споделя фотоси с младежа и пуска пояснения в обич под фотосите. Гани и половинката й отседят в тузарски хотел с панорама към един от знаците на Париж - Айфеловата кула.

Новият човек до силиконовата бомба няма нищо общо с предните й гаджета. Момъкът, завладял сърцето на огнената русокоска, не е мускулест мачо, каквито бяха и Илиян Найденов и предният й мъж Станимир Ташев.

Младежът, който люби носителката на купата " Мис Силикон ", е приключил университет преди година. Той е с няколко години по-млад от нея.

Освен че преглеждат забележителностите на Париж, Малката Джулка и младото лъвче се любуват и на прелестна храна. Двойката вечеря в един от най-елитните заведения за хранене в света. Гани и мъжът до нея хапват в заведението на известния готвач Гай Савой. Елитното заведения е обичано на редица милионери от целия свят и може да се похвали с три звезди " Мишлен ", писа " България Днес ".

Феновете на Гани не утвърждават новия й мъж. Последователите на Джулиана са безапелационни, че сегашната половинка на силиконката е надалеч от равнището на предния й брачен партньор.Докато Гани е на крилете на любовта и обикаля из Европа с новата си възлюбена, за сина й се грижи някогашната половинка на Джулиана - Илиян. Това ще е по този начин най-малко до края на идващия месец. За тогава е планувано делото за развода сред Гани и Найденов, след което ще се разбере при кого остава дребният Давид, който неотдавна навърши две години.

Каквото и да се случи, таткото към този момент е начертал пътя на наследника си. Илиян е безапелационен, че синът му ще се занимава с бойни спортове. Бизнесменът от Монтана е твърдо решен наследникът му да тренира джудо. " Още идната година започваме с Давид ", изясни някогашният на Гани.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР