В двубой от 20-ия кръг първенството при жените момичетата на

...
В двубой от 20-ия кръг първенството при жените момичетата на
Коментари Харесай

Момичетата на Рикардо Велинов с поредна победа при жените

В дуел от 20-ия кръг шампионата при дамите девойките на Риал Ковачевци взеха трета поредна победа, а този път триумфът пристигна като хазаин против тима на Пълдин Пловдив.

Перфектните условия на стадион "Димитровец " в с. Ковачевци и положителните атмосферни условия дадоха добра причина за чист и прекрасен футбол, който беше демонстриран от двата отбора.

Владеенето на топката и темпото в мача беше диктувано от футболистките на Риал като основаните положения пред вратата на пловдивчанки идваха едно след друго, само че добре проведената отбрана на Пълдин позволи единствено една неточност и един гол.

В 19-ата минута капитанката на Риал Алисия Велинова излезе на голова позиция, откакто се откъсна от отбраната на пловдивчанки, само че беше свалена в наказателното поле, а съдията отсъди дузпа.

Велинова беше безпощадна и този път означи следващото си попадение от бялата точка, което донесе 3-те точки за "червените " от Ковачевци. Силна игра на защитната линия на Риал не разреши на гостите да се възползват от основаните контраатаки на противника.

На 22 май 2021г. (събота) в 21-вия кръг от Държавното състезание Риал гостува в Севлиево на Севлиево лейдис. Мачът е с начален час 15:45 часа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР