В двора на ДГ „Дъга” в район "Северен" красиво грее

...
В двора на ДГ „Дъга” в район "Северен" красиво грее
Коментари Харесай

Лятото пее, рисува, танцува в ДГ „Дъга” на район „Северен”

В двора на ДГ „ Дъга” в регион "Северен " красиво грее в синьо и сребърно възобновеният през предходната година плувен басейн, когато бе сложено началото на летните празници към него. За второто издание на събитието шефът на детското заведение Дима Симеонова описа, че стремежът и е да подкрепя изявите на децата посредством непрестанно обогатяване на материалната база. Ето за какво от средствата на бюджета в този момент са закупени нови работни масички, столчета и чадърчета, с цел да могат измежду зеленината на двора, децата да демонстрират своите умения и радостни лудории.

Гости на празника „ Лятото пее, рисува, танцува” бяха кметът на региона инж. Ральо Ралев, неговият екип, доста родители и близки на децата. Като безценен другар на детската градина, като татко на две прелестни деца и като човек на спорта, кметът бе поканен да открие конкуренциите към басейна. Инж. Ралев поздрави децата и родителите, всеотдайните педагози, които бяха подготвили празничното събитие, след което бе даден старт на разнообразните игри и надпревари към басейна. Под приятната сянка на новите чадъри, насядали към дребните работни масички, децата рисуваха, декламираха и пяха, само че нямаха самообладание да настъпи моментът, когато ще цопнат в басейна за спортни съревнования с топки и пояси за плуване.

Възторжените малчугани, които се надпреварваха да демонстрират кой е най-умел в игрите „ Улови рибките”, „ Не изпускай топката”, „ Уцели пояса”. Отборите „ Раче” и „ Рапанче”, „ Медуза” и „ Мидичка” при безспорен ред участваха в конкуренциите и се радваха от сърце на спечелилите. Като следиха закачките и неподправеното наслаждение на дечурлигата в басейна, на гостите също им се прииска да са участници в невероятното развлечение, само че трябваше да се задоволят само със фотоси на щастливите мигове в двора на ДГ „ Дъга”.
 Лятото пее, рисува, танцува в ДГ „ Дъга ” на регион „ Северен ” (СНИМКИ) фотография #1  Лятото пее, рисува, танцува в ДГ „ Дъга ” на регион „ Северен ” (СНИМКИ) фотография #2  Лятото пее, рисува, танцува в ДГ „ Дъга ” на регион „ Северен ” (СНИМКИ) фотография #3  Лятото пее, рисува, танцува в ДГ „ Дъга ” на регион „ Северен ” (СНИМКИ) фотография #4
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР