В двете части на предаването на 28 март ще бъде

...
В двете части на предаването на 28 март ще бъде
Коментари Харесай

Документални записи в неделния следобед

В двете елементи на предаването на 28 март ще бъде направена обиколка на няколко зали. Първо със записите от Еврорадио ще имате опция да чуете три обособени концерта състояли се в разнообразни страни, по друго време. Солист на всички тях е.

На 18 февруари тя имаше, само че защото стратегия „ Христо Ботев “ няма запис от това нейно посещение, ще бъде показана посредством записите от интернационалния музикален продан.

 Елизабет Леонская
Първо запис от Фестивала за музиката и танца в Гранада, на концерт на Националния оркестър на Испания състоял се на 12 юли 2020 година Там под диригентството на Хосеп Понс Елизабет Леонския извършва концерт за пиано и оркестър №20 на Моцарт. След това ще ви отведем във „ Виктория хол “ в Женева на концерт от 12 февруари 2020 година на оркестъра на Романска Швейцария, където Леонская свири концерта за пиано и оркестър №4 на Бетовен под палката на Казуши Оно. И на края на 17 май 2019 година в Глазгоу Симфоничния оркестър на Би Би Си Шотландия с диригент Томас Даусгард е извършил концерта за пиано и оркестър №1 на Брамс със солист Елизабет Леонская. Ще чуете и част от изявлението на пианистката, което тя даде по време на гостуването си в София.

 Цветана Бандаловска като Хризотемис в операта „ Електра “ на Рихард Щраус
Втората част на предаването е отдадена на състоялия се на 12 март в Софийската опера театър на. Вижданията за функциите си ще споделят Диана Гуглина – Електра, Гергана Русикова – Клитемнестра и Цветана Бандаловска – Хризотемис. Свири оркестърът на Софийската опера под диригентството на Евън-Алексис Крист.

 Гергана Русикова в ролята на Клитемнестра в операта „ Електра “ на Рихард Щраус
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР