В духа на празничното настроение Хановер 96 и Байер (Леверкузен)

...
В духа на празничното настроение Хановер 96 и Байер (Леверкузен)
Коментари Харесай

Преценката на Конте изглежда точна: Леон Бейли пак подлуди с играта си

В духа на празничното въодушевление Хановер 96 и Байер (Леверкузен) изиграха следващия ефективен мач от Бундеслигата, завършвайки 4:4 в среща от последния есенен кръг. И този път основната роля беше в осъществяване на младия Леон Бейли от състава на “аспирините”, за който се появи информация, че неотдавна клубът е отказал 22 млн. паунда от Челси.
The second half picked up right where the first one left off #H96B04 3-3 pic.twitter.com/DNQ78STVVr
— Bundesliga English (@Bundesliga_EN) December 17, 2017

20-годишният флангови футболист се появи като промяна за началото на второто полувреме, когато резултатът беше 3:2 в интерес на домакините. Още доникъде на втората част Бейли заби два идентични гола за поврат до 4:3, а по-късно пропусна още един. Неговите съотборници също пропиляха няколко благоприятни условия за подсигуряване на трите точки и малко преди края бяха осъдени, тъй като Юлиан Корб изравни за крайното 4:4.
FULL TIME! An incredible match ends:#Hannover 4-4 #Leverkusen#h96b04 #bundesliga pic.twitter.com/JAPPrjgLRD
— DW Sports (@dw_sports) December 17, 2017

Евентуална победа щеше да изкачи Леверкузен до второто място, само че в този момент тимът рискува даже да изпадне от топ 4, в случай че по-късно през днешния ден Република България (Лайпциг) не загуби против Херта (Берлин).

Леон Бейли, който е от Ямайка и дойде в Байер от Генк, към този момент има 6 гола и 5 асистенции за отбора си в Бундеслигата. Тъмнокожият бързак ще има късмет да покаже качествата си и против Борусия (Мьонхенгладбах) в конфликта за Купата на Германия след три дни.

СТАТИСТИКА

КЛАСИРАНЕ Бундеслига 17 кръг, неделя 17 декември  Хановер 96 4:4краен резулат  Байер (Леверкузен)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР