В Дома за пълнолетни лица с умствена изостаналост (ДПЛУИ) Твърдица

...
В Дома за пълнолетни лица с умствена изостаналост (ДПЛУИ) Твърдица
Коментари Харесай

Изследват персонала в социален дом в Твърдица заради служител с коронавирус

В Дома за пълнолетни лица с умствена назадничавост (ДПЛУИ) Твърдица през днешния ден се изследва целият личен състав поради доказан за COVID-19 случай на един чиновник, оповестиха от Регионалната здравна ревизия в Сливен.
Сред новите 24 случаи на ковид в област Сливен през последното денонощие са още дете от детска градина, доктор и здравна сестра, всички от община Сливен.
На домашно лекуване са 452 души в региона, като разпределението по общини е: Сливен - 302, Нова Загора - 116, Твърдица - 22 и община Котел -12. Хоспитализирани са 61 пациенти, като на интензивно лекуване са петима. Под карантина сега са 763 души, умрелите от началото на епидемията са 57, като за последното денонощие са умряли четирима души.
От ОД на МВР-Сливен оповестиха, че от 30 октомври до 2 ноември полицейски екипи са направили 1560 инспекции за съблюдаване на карантина, като са открити две нарушавания и са формирани досъдебни производства. В региона са осъществени 226 инспекции тук-там за публично прилагане и в градския превоз, за съблюдаване на противоепидемичните ограничения. За установени нарушавания са формирани 36 акта и 44 предупредителни протокола.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР