В дните преди Коледа и Нова година ЧЕТИРИ ЛАПИ -

...
В дните преди Коледа и Нова година ЧЕТИРИ ЛАПИ -
Коментари Харесай

ЧЕТИРИ ЛАПИ с послание към любителите на пиротехника

В дните преди Коледа и Нова година ЧЕТИРИ ЛАПИ - интернационалната организация за отбрана на животните, която оказва помощ на изложени на директното човешко въздействие животни, още веднъж концентрира внимание върху тематиката за вредите от потреблението на пиротехника по празниците. Разговорът в обществените мрежи и в медиите, стихотворец от десетки известни персони и инфлуенсъри, се трансформира в персонално  - зов към отговорно честване на празниците.
Още по темата
Нова година за хората е нов стрес за животните. Декември е месецът, в който улиците на България се трансформират в сериозни точки - зарята и пиратките, които се чуват от всеки ъгъл, съставляват сериозна заплаха за всички животни около нехайно празнуващите, за дребните деца, бебета, хората в затруднено състояние и доста възрастни и замърсяват околната среда. Звуците от гърмежи, които не престават с часове наред в новогодишната нощ, съставляват неизбежна заплаха с неразбираем темперамент за домашните, бездомните и дивите животни. Те не знаят от къде идва шумът и какво значи, нито по какъв начин и дали ще могат да се спасят от него. Съвсем естествено - изпадат в неконтролируема суматоха.

Именно сходни случаи, описват от първо лице и притежателите на кучета и котки с а, като измежду тях са десетки инфлуенсъри и известни персони, които одобриха идеята като значима за тях и започнаха този значителен диалог в своите персонални профили. " Изявената гражданска позиция в поддръжка на апела ни за отговорно честване на празниците и появилата се откровена емпатия са безспорни доказателства за зародиша на едно идно съответно и цивилизовано общество, " споделя Деница Славова, началник на отдел " Комуникации " в ЧЕТИРИ ЛАПИ. Кампанията има за цел с доброжелателен и другарски звук да показа за казуса на хората, които не са го претърпели персонално и може би не се замислят за директните последствия от дейностите си.

 Снимка: Четири лапи

За да предпазим домашните си любимци, ЧЕТИРИ ЛАПИ приканва всички да посрещнат идните празници без заря или пиратки и предлага различни и също толкоз - атрактивни, способи за празнуване - бенгалски огън, шампанско, сапунени мехурчета, лазерни лъчове и летящи фенери. Кампанията и тази година има, в който звучат гласът на Белослава и музиката на безусловно безплатно.



Всеки може да се включи в акцията със свое, като показа в своята причина да посрещне тези празници без пиротехника в Add Yours серията, стартирана в профила на ЧЕТИРИ ЛАПИ.

 Снимка: Четири лапи

Инициативата е на ЧЕТИРИ ЛАПИ по концепция на креативна организация proof. и с поддръжката на Push Pull Production и скъпата поддръжка на десетки медии, известни персони и организации, които ги е грижа.

 Снимка: Четири лапи

ЧЕТИРИ ЛАПИ:

ЧЕТИРИ ЛАПИ е интернационална организация за отбрана на животните, която оказва помощ на изложени на директното човешко въздействие животни, разкрива случаи на принуждение, избавя животни в потребност и ги пази. Основана през 1988 година във Виена от Хелмут Дунглер и другари, организацията се бори за свят, в който хората се отнасят към животните с почитание, състрадание и схващане. Кампаниите и плановете на ЧЕТИРИ ЛАПИ са ориентирани към животни компаньони, включително бездомни кучета и котки, към селскостопански и към диви животни, като мечки, огромни котки и орангутани, които се отглеждат при несъответствуващи условия, както и в зони на бедствия и спорове. С представителства в Австралия, Австрия, Белгия, България, Англия, Виетнам, Германия, Косово, Нидерландия, Съединени американски щати, Тайланд, Украйна, Франция, Швейцария и Южна Африка, както и избавителни центрове в единадесет страни, обезпечава неотложна помощ и дълготрайни решения.

 Снимка: Четири лапи

 Снимка: Четири лапи
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР