В днешно време търсенето и намирането на работа може да

...
В днешно време търсенето и намирането на работа може да
Коментари Харесай

23-годишна, уволнена досега от 12 места: Вече не знам какво да правя с живота си

В днешно време търсенето и намирането на работа може да се окаже обезкуражаващо и много изтощително прекарване. Продължителните отводи могат да повлияят отрицателно върху самочувствието и душeвността ни.

Такъв е казусът с 23-годишната Елена Фуентес. Младата испанка употребява обществената платформа ТикТок, с цел да опише за неволите си и отчаянието, което я обзело, откакто до момента е била освободена от 12 работни места.

Наистина се отхвърлям, отхвърлям се. Пак ме изгониха! Изкарах пробния месец и след седмица ми изплатиха обезщетение, с цел да мога да напусна, стартира да изяснява тя във видеото и прибавя, че „ през вчерашния ден са я уволнили от последната ѝ работа “.

По думите ѝ на всички 12 места до момента са я уволнили, без да е имало основателна причина.

Казват ми, че съм доста добра, че работя доста добре, обаче в един миг се оказва, че нямало място за мен. В различен случай се завръща сътрудник и се оказва, че в действителност съм била по заменяне, без това да е било конкретизирано на изявлението. При други пък не съм се вписвала в колектива и така нататък, изяснява младата жена.

Тя признава, че поради всичко това се усеща обезверена и изживява рецесия, като не знае какво да прави към този момент с живота си. Смята, че пред нея има два избора – или да продължи с търсенето на следващата работа, или да стартира личен бизнес.

Chica cuenta como la han echado del trabajo y lleva ya 12 trabajos con 23 años.
— (@anatematica_)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР