В днешно време отношенията се фокусират повече върху споделеното приятно

...
В днешно време отношенията се фокусират повече върху споделеното приятно
Коментари Харесай

Признаците, че вашето увлечение може да прерасне в СЕРИОЗНА връзка

В днешно време връзките се концентрират повече върху споделеното прелестно време дружно, в сравнение с върху граденето на съществени взаимоотношения. Ако имате несигурно въодушевление с някого, с който се виждате, само че не можете да го наречете връзка, то тези знаци могат да ви оказват помощ да разгадаете по кое време то ще се трансформира в такава.

Защо връзките стават апатични и връзката се разрушава

Пеперудите в стомаха

Ако за вас връзките ви не носят единствено няколко часа на наслаждение дружно, а с неспокойствие чакате идващото си виждане, диалог или известие и отсрещната страна също споделя тези усеща, то това бързо може да пламне в същинска връзка.

Ревност от други хора

В сходен вид връзки и двете страни са свободни да излизат и  да се виждат с други хора. Ако обаче се ревнувате или не излизате с други, то евентуално тази честност един към различен значи блян и споделеност. Разгадайте го и изчакайте да се прояви.

Задайте си тези 10 въпроса преди нова връзка

Без номера

Типичното държание на разиграване липсва. Това е постоянно позитивен знак за съвестност у двамата сътрудници. Ако не разигравате игри на подправена претовареност, излизания с другари единствено за ревнивост и сходни фотоси, то евентуално сред вас има нещо по-дълбоко от просто Неангажиращи срещи.

Мнение

Ако търсите мнението си за нещата от живота и то действително има тежест и значение, това демонстрира доверие и търсене на утвърждение и непоклатимост от вас. Ако индивида насреща не го интересува вашето мнение, то вие не можете да имате съществени връзки с него.

Опознаването

Ако индивидът с вас се стреми да влезе във вашите другарски кръгове и семейство, то той несъмнено има по-дългосрочни проекти за връзката ви. в случай че те не желаят да са в анонимност, а са горди да бъдат забелязвани с вас и познавани от близките, то евентуално можете да разчитате на този сигнал като зелена светлина.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР