В днешно време е много трудно да си жена. Още

...
В днешно време е много трудно да си жена. Още
Коментари Харесай

2019: Черешово червено и пепелен шоколад - хит при коситe

В днешно време е доста мъчно да си жена. Още повече съвременна жена! Цветът на косата е супер значим за визията й през днешния ден, а да си с естествена грива от дълго време не е изискан. Така че настоящият въпрос е: „ Кой e цветът на 2019 година? ”

Черешово алено Червеният цвят постоянно е бил на мода, само че през идната година напълно ще господства. Той ще бъде настоящ с всичките си нюански – от надълбоко аленото до ярко алено. Това е идеална композиция апропо. Но го смесете с бургунско алено, с цел да получите „ УАУ ” резултатът.

Ванилов люляк Двойното оцветяване несъмнено ще бъде шлагер в модата. Но единствено с смяна в посоката на пастелните нюанси. По-добре е незабавно да се откажете от ярките цветове. Корените са тъмни, краищата са светли, даже изначало обезцветени. Между тази композиция е подобаваща даже за по-възрастните дами.

Пепелен шоколад Това е забавна композиция от тъмни и леки влакна, които ще наподобяват доста впечатляващи на брюнетките. Възможно е също по този начин да оцветите единствено върховете на косата с демонстрационно потъмняване на корените.

Ледена русокоска Блондинките постоянно са на мода. През идната година ще бъде съвременна демонстрационна белота. Без жълти оттенъци, без тъмни корени. Да, би трябвало да работите малко, с цел да постигнете стремежи резултат, само че си заслужава.

Осветени линии на лицето Един от типовете очертания, които ви разрешават да наблегнете скулите и да извършите лицето малко по-тясно е точно този. И можете да се ограничите единствено до няколко посоки от двете страни на лицето, само че можете да приложите това по цялата глава. И да, " светлина " значи друг меден колорит, пшеница и златисти нюанси из цялата глава.

Мръсни русокоски Друг тип русокоски, които през идната година ще бъдат търсени. Тъмните корени, демонстративните " проблеми с цветовете ", леко нехайство и зашеметяване - тъкмо това, което би трябвало да извършите, с цел да създадете уместно усещане.

Червени кичури И това е алтернатива за тези, които са изцяло червени и прекомерно радикални, само че желая да направя някои промени във външния тип. И заради боядисването на обособените влакна, ще бъде допустимо да добавите спомагателен искра към прическата си. С естествено тъмни коси ще е напряко прелестно, написа jenata.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР