В днешния съботен ден, 25 март, ще има истински волейболен

...
В днешния съботен ден, 25 март, ще има истински волейболен
Коментари Харесай

Шест мача от 18,00 часа и интересни сблъсъци днес от 21-ви кръг на НВЛ

В днешния съботен ден, 25 март, ще има същински волейболен маратон при мъжете, като ще се изиграят срещите от предпоследния 21-ви кръг на efbet Супер Волей. 

Всички мачове от кръга стартират едновременно – 18:00 часа.
 Нефтохимик с първи мачбол за продобиване на постоянния сезон! Нефтохимик с първи мачбол за продобиване на постоянния сезон!
Волейболистите на Хебър (Пазарджик) гостуват на Берое 2016 (Стара Загора) в дербито на кръга. 

Двубоят е в зала „ Иван Вазов “ и ще бъде излъчено директно по телевизия b1b.box.

Шампионите, които са  трети за момента, гонят наложителна победа, която ще затвърди мястото им в тройката на класирането. Те даже могат да станат втори при възможен отрицателен процес за Левски при гостуването им в Разлог.

Домакините от Стара Загора също излизат да се хвърлят ред своя аудитория. Евентуален триумф обаче ще е по скоро влиятелен, защото надали ще могат да изместят ЦСКА от петото място. Беройци страдат и от травми,  като един от главните им играчи Венци Трифонов към момента се възвръща от контузия в глезена и не се знае дали ще може да се разчита на него.

В Разлог волейболистите на Левски също гонят наложителен триумф над Пирин, който ще резервира второто им място в таблицата. Домакините, които са осми, пък излизат да покажат благоприятни условия на собствен терен и да се опитат да изненадат противника по пътя за запазването на актуалната позиция и за присъединяване в плейофите.

Триумф преследва и Нефтохимик 2010 (Бургас) който гостува на Добруджа 07 (Добрич). Бургазлии са в невероятната серия от 15 следващи победи и триумф довечера с 3:0 или 3:1 ще им подсигурява продобиване на постоянния сезон. 

Домакините от Добруджа пък ще се хвърлят с всички сили, тъй като мечтаното от всички в Добрич присъединяване в плейофите, минава през продобиване на семейството с водача в класирането.

Дея спорт гостува на Черно море (Варна). Волейболистите на Дея са четвърти и целят опазване на позициите си измежду най-добите. Успех довечера ще ги утвърди на четвъртото  място. От Черно море оповестиха, че ще  дават  от ден на ден късмет на младите си играчи, като излизат да покажат добър волейбол с тях.

ЦСКА приема Марек (Дупница) в зала „ Васил Симов “. Червените са пети, като гонят наложителен триумф за задържане на това място. Те надали ще имат особени проблеми за крайния триумф, изключително на собствен терен. Марек, който е на 11-а позиция гони задържане на постоянството в играта си, ощеповече че пред  отбора следва значимо изпитание  - плейаут за опазване на мястото в елита.

Монтана приема Славия в зала „ Младост “. Монтанчани записаха страхотна победа през миналия кръг  над Берое, само че след отрицателната серия са на седма позиция. Дори два триумфа в последните два кръга няма да им оказват помощ да изместят Берое 2016 от шестото място. Все отново съставът на Монтана излиза за себе си и за заслужен свършек на втория полусезон. Славия към този момент отпадна от елита, като волейболистите на „ белите “ ще играят единствено за авторитет.

BGvolleyball.com
Снимки: nvl.bg/startphoto.bg

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР