В днешния ден на траур Вие сте в България и

...
В днешния ден на траур Вие сте в България и
Коментари Харесай

Денков и Габриел се срещнаха с Вселенския патриарх Вартоломей

" В днешния ден на печал Вие сте в България и това е високо оценено ", означи Денков. " Неофит постоянно ще остане в сърцата ни, тъй като той въплъщава християнските полезности ", съобщи вицепремиерът Габриел.

Негово Всесветейшество Вселенският патриарх Вартоломей посочи позитивните връзки сред страната и църквата в България, което е за добруването на българските жители.

Мир, единение и съдействие - беше посланието, към което се сплотиха всички на срещата. В хода на диалога беше разисквано смисъла на християнските полезности, културният продан, както и засилената поддръжка на българското държавно управление за българската общественост в Истанбул. Друг акцент в диалога беше съветската експанзия против Украйна и почтените жертви и разрушенията, които провокира, добавя информацията от държавната пресслужба.

България изпрати през днешния ден Негово Светейшество българския патриарх и Софийски митрополит Неофит. Той умря на 13 март в 22:22 ч. след дълготрайно боледуване във Военномедицинската академия в София в резултат на многоорганна непълнота.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР