В днешния бюлетин на полицията във Враца бе изнесена информация,

...
В днешния бюлетин на полицията във Враца бе изнесена информация,
Коментари Харесай

Ексклузивно в BulNews! Ето кои са вандалите, разбили войнишкия паметник в Главаци, има замесен син на полицайка /снимки/

В днешния бюлетин на полицията във Враца бе изнесена информация, че са разкрити вандалите, които тъкмо преди Коледа разрушиха войнишкия монумент в село Главаци. В него публично е посочено, че това са 19-годишния Л.Л. и 18-годишния П.Б.- и двамата от Враца.
Разследване на организация BulNews откри, че зад тези букви се крият Лазар Лазаров и Петьо Борисов, които са от врачанското село Краводер. Скандалното е, че майката на Лазар е полицайка и затова до момента са останали скрити от обществото и други негови престъпни прояви. Това оказва въздействие върху държанието на двамата младежи, които имат насъбрана сериозна визитка с престъпни издънки.
Така да вземем за пример е бил нападнат самотно живеещ пенсионер от Краводер, при който са търсени пари. Синът на дядото е сполучлив предприемач и затова същото дуо било решило, че в дома му има скътана добра сума. След като не разкрили пари, те го пребили и избягали. Почти стремително нападателите били разкрити от ченгетата, само че казусът не стига до бюлетина за медиите.
През май 2017 година още веднъж един от тях прави кражба на части от трактор и лек автомобил от сервиз при започване на Краводер. Тогава полицията оповестява публично, че бандитите са хванати, като оповестява единствено буквите на 22-годишния М.Г., като тези на малолетния тогава Лазар са спестени.
Очевидно правосъдната система би трябвало да се задейства на цялостни обороти в опита за превъзпитанието на полицейския наследник и неговия другар, над които на този стадий е разпънат чадъра на грижовната майка. Другият метод е съществения ход на шефа на Министерство на вътрешните работи Враца Янко Янколов ….
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР