В днешната статия, споделена ни любезно от нашия приятел Страхил

...
В днешната статия, споделена ни любезно от нашия приятел Страхил
Коментари Харесай

Стриите: Белег завинаги или нещо, с което все пак можем да се преборим

В днешната публикация, споделена ни общително от нашия другар Страхил Иванов, ще разберете – от аргументи и предпоставки за появяването им през предварителна защита до конкретни стъпки в посока редуциране на казуса.

Стриите са едно от най-неприятните неща, които могат да се случат с кожата ви наред с целулита. Неотдавна обърнах внимание на, който се оказа костелив орех, с чиято черупка би трябвало да се борят най-вече представителите на нежния пол.

По същия метод ли стоят нещата при стриите? Ко го засягат те?

Факт е, че и тук дамите са необлагодетелствани, като най-често появяването на стрии се следи. Тя е съвсем наложителна 90% от дамите се сблъскват с казуса в този другояче прекрасен и значим миг от живота си. Стрии обаче се следят и при мъжете. Предпоставка и причина за образуването им могат да бъдат всевъзможен тип неочаквани промени, свързани с размера на тялото и тежестта, без значение от пола и възрастта:

– При наддаване на доста килограми;

– При ;

– Дори при!

Най-големият абсурд обаче е, че стриите могат да се появят и при хора, които поставят старания да наподобяват добре и най-много в случаите, когато го реализират! Неприятните белезникави набраздявания по тялото са постоянно срещан непряк резултат от силовите тренировки с тежести и от . Всъщност колкото по-добри и бързи резултати постигате във фитнеса, толкоз по-голяма е и вероятността да се изправите против този проблем.

Изводът е, че става ли дума за стрии, абсолютно всички сме „ под прицел ”!

Какво съставляват стриите?

Стриите са атрофични белези, които се характеризират с липса на еластични нишки. Първоначално, когато са в ранен етап от развиването си, имат розов или виолетов цвят, който с времето избледнява до сребрист или бял. Основните аргументи за появяването им са свързани с еластичността на кожата и кръвообращението. Най-често са разследване от прекомерното разпъване на дермиса и епидермиса и разнообразни нарушавания в синтеза на еластин и (структурните съставни елементи на кожата).

А къде най-често се появяват?

При дамите по време на бременността и при хората с наднормено тегло те засягат най-вече коремната област, ханша и бедрата. При момчетата в пубертета и при хората, които упражняват интензивно за повишаване на мускулна маса, стриите най-често се появяват в горната част на ръцете, гърдите, подмишниците и гърба. Независимо къде са – а те могат да бъдат безусловно на всички места – появят ли се един път, първото нещо, което ще мине през главата ви, е по какъв начин да ги разкарате!

Има ли метод да премахнете стриите?

Ще бъда прям с вас. Сигурен и 100% ефикасен метод, който да отстранява изцяло стриите и да защищава от появяването на нови, за жалост,  не съществува!  Истината е, че един път появят ли се, тяхното цялостно унищожаване би било същинско знамение! Това обаче надалеч не значи, че би трябвало да се предавате, в противен случай!

Първото, което би трябвало да извършите, е да насочите напъните си в вярната посока. А тя е да спрете утежняването на казуса – в случая трябва да избегнете появяването на нови стрии.

Втората стъпка е да си поставите действително осъществима цел, а точно възстановяване на типа и съкращаване на към този момент появилите се стрии.

Превенция срещу появата на нови стрии и съкращаване на старите

Първо би трябвало да помислите за казуса още до момента в който има предпоставки за него и в случай че е допустимо, да го избегнете. Ако сте решили да предприемете фрапантни промени в метода, по който изглеждате, без значение дали ще отслабвате или ще трупате мускулна маса – изберете подготвителна стратегия и хранителен режим, с които това да се случи последователно.

Разбира се, от време на време процесите, които водят до прекомерното разпъване на кожата, са естествени (както при образците с бременността и пубертета) – тук просто нямате цялостен надзор над събитията.

Какъвто и да е казусът, положителната вест е, че
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР