В Джуманджи: Следващо ниво“ (Jumanji: The Next Level) четиримата младежи,

...
В Джуманджи: Следващо ниво“ (Jumanji: The Next Level) четиримата младежи,
Коментари Харесай

Дуейн Джонсън и Кевин Харт ще ни спукат от смях в „Джуманджи: Следващо ниво“ (ВИДЕО/СНИМКИ)

В „ Джуманджи: Следващо равнище “ (Jumanji: The Next Level) четиримата младежи, които победиха играта в „ Добре пристигнали в джунглата “ са към този момент колежани и се завръщат вкъщи в Ню Хемпшир за коледната почивка.

Всеки към този момент поотделно се пробва да пребори нови провокации в живота.

Спенсър обаче още веднъж влиза в играта и с цел да го спасят и върнат в нашия свят, Марта, Фридж и Бетани би трябвало да се обединят и гмурнат в шеметно и смело премеждие във вселената на Джуманджи.

Но играта е счупена. Всичко, което те знаят за нея към този момент не важи, тъй като Джуманджи не е единствено в рамките на джунглата. Много по-голяма е, по-опасна, с доста повече и непредвидими равнища.

Не всичко е това, което наподобява, и те би трябвало да разчитат един на различен и на силите си, с цел да спасят Спенсър и да се измъкнат живи преди играта да свърши.

Режисьор на „ Джуманджи: Следващо равнище “ е Джейк Касдан, сюжетът е дело на Скот Розенбърг, Джейк Касдан и Джеф Пинкнър. Оператор на лентата е Гила Падос.

Главните функции са поверени на Дуейн Джонсън, Кевин Харт, Джак Блек, Карън Гилън, Дани Де Вито, Дани Глоувър, Ник Джонас, Морган Търнър, Акуафина, Салваторе Лонгобардо, Алекс Уолф.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР