В "Денят започва с Георги Любенов" по независимият депутат Светлин

...
В "Денят започва с Георги Любенов" по независимият депутат Светлин
Коментари Харесай

Светлин Стоянов: Слуховете за падането на правителството са силно преувеличени

В "Денят стартира с Георги Любенов " по самостоятелният народен представител Светлин Стоянов съобщи, че чака още негови сътрудници да изоставен парламентарната група на "Има подобен народ ".

"Аз знам какво става в тази група по всяко едно време. Знам, че госпожа Митева е споделила, че гласуването за оставката на Никола Минчев е било доста груба неточност и не е трябвало да се прави. Знам, че Каримански е споделил да гласоподават "въздържал се " по време на вота на съмнение, с цел да не се закрият като партия, само че са го убедили, че ще се гласоподава срещу държавното управление. Много забавни несъгласия се случват - аз съм разгласен за изменник, а Кирил Симеонов го оповестиха за другар. Опитват се да върнат Иво Атанасов на два пъти. Как могат да върнат изменник в техните редици? Така че в действителност - безуспешни са опитите за запазване целостта на тази група. " - сподели Стоянов.

По думите му сходни процеси текат и в други парламентарни групи като тази на "Възраждане ". Затова той чака да има и други народни представители, които да гласоподават срещу вота на съмнение макар решението за поддръжка от страна на своите парламентарни групи.

"Слуховете за рухването на държавното управление са мощно пресилени. Това потвърждават събитията от през вчерашния ден. За мен това е значимо политическо решение, което би трябвало да се вземе в сряда. Всеки самичък си преценява, само че от това зависи дали ще е добре или зле за България. " - сподели Стоянов.

Той добави, че се е чувствал излъган през последните 2 месеца в групата на "Има подобен народ ", тъй като всички заключения сочели, че се оформя коалиция сред Движение за права и свободи, ГЕРБ, Възраждане и Има Такъв Народ. По думите му това се е удостоверило при оставката на Никола Минчев.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР