В деня, в който намериха палатката, най-вероятно той е тръгнал

...
В деня, в който намериха палатката, най-вероятно той е тръгнал
Коментари Харесай

Току-Що Жената На Безследно Изчезналия Алпинист Боян Петров Каза Нещо Много Важно За Него!

В деня, в който откриха палатката, най-вероятно той е тръгнал към върха. И откакто не се е прибирал два дни, това значи, че има проблем. Към върха никой не се е качвал, откакто се губят следите на Боян. Проблемът е бурята. Чак през днешния ден е тръгнал професионален екип. Спрели са на 6000 метра, тъй като времето е било неприятно. Но ми дадоха обещание, че ще създадат всичко, с цел да го намерят ", разкри още Ненова.

" Много мъчно оцелява човек в такава обстановка, само че поради обстоятелството, че приказваме за Боян, който постоянно оцелява, към момента не съм изгубила вяра, че няма да го намерят ", добави тя.

" Вятърът е доста мощен и хеликоптер надали може да се вдигне на по-голяма височина от тази, на която сега е избавителният екип. Ако разрешат да се вдигне хеликоптер, той би могъл да огледа региона и да види, в случай че Боян Петров се е отклонил някъде, само че това може да се случи най-рано на следващия ден. Те ще продължат издирването. Екипът е образуван с съществена цел намирането на Боян ", показа още Радослава Ненова.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР