В деня, в който Дими щеше да навърши 49, Иван

...
В деня, в който Дими щеше да навърши 49, Иван
Коментари Харесай

Хора от родния шоубизнес се сбогуват с Ласкин в социалните мрежи

В деня, в който Дими щеше да навърши 49, Иван Ласкин реши, че е време да потегля... натам, където са най-ярките му другари, мъже, гении, непреклонни и непримирими духове.... Поклон пред паметта ти, приятелю... Това написа ПР-ката и брачна половинка на Дими от група Сленг, който умря в злополука с мотор, Ива Екимова.

Тя добави и за брачната половинка на артиста - " Александра Сърчаджиева, мощ и обич... той постоянно ще бди над вас ".

Светъл път и мир на душа ти, прелестно момче....Много те харесваме и обичаме... Това написа ръководителят на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева в профила на Александра във фейсбук. И добави:

" Винаги ще нося загатна за теб, за онази вълшебна нощ в градината ни, през нощта четиримата към огъня, над нас звездите, красивият ни нощен диалог за същинските неща от живота и прелестната ти усмивка... Толкова е тъжно и нереално.... Сега ще бъдеш звездичката на обичаните си две девойки. Бог да те елементарни. Поклон. "

Колегата на Алекс Сърчаджиева Ники Кънчев също сподели " довиждане " на огромния артист: Чао, Пич! Беше ми повече от прелестно да си лафим!!! Недостижим си!!!

Водещият разгласява и своя фотография от село Рупча - отпратка към прякора на Ласкин - Васко да Гама от село Рупча от едноименния детски сериал.

Припомняме, че на 48 години умря Иван Ласкин. Актьорът е умрял тази нощ във ВМА. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР