В Деня на здравния работник и Световния ден на здравето

...
В Деня на здравния работник и Световния ден на здравето
Коментари Харесай

Радев: Уважаеми депутати, ако държите да се равнявате с мен, има едно лесно решение

 В Деня на здравния служащ и Световния ден на здравето президентът Румен Радев посети УМБАЛСМ " Н.И.Пирогов ".

Президентът поздрави всички лекари, медицински сестри, медицински експерти по случай техния празник.

" Благодаря за техния висок морал, храброст и безрезервност в битката за живота на всеки българин, попаднал в плен на заболяването. "

Радев поздрави професор Балтов и неговия прелестен екип " за навременните ограничения, за съвършената организация, за това, че в едни доста къси периоди са съумели да изградят на инфекциозно поделение ".

Президентът сподели, че още при започване на изключителното състояние си е дарил заплатата " за разлика от депутатите и министрите, които имат намерение да си дарят заплатите към края на изключителното състояние ".

" За мен дарението има смисъл, когато е в точния момент и когато е надалеч от камерите, другото е суетност и популизъм. Уважаеми депутати, дарението за мен е персонален акт, в случай че държите да се равнявате по президента, има елементарно решение: кръгом и тичешком към месец март, в този момент си дарете и мартенските заплати. "

Аз още при започване на рецесията доста ясно заявих, че паралелно със здравните ограничения трябват безапелационни, навременни, солидни ограничения за битка със обществената и икономическата рецесия, които в случай че няма съответна реакция, ще прерастнат в социално-икономическа злополука, сподели още Радев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР