В деня на своя 56-и рожден ден футболната легенда на

...
В деня на своя 56-и рожден ден футболната легенда на
Коментари Харесай

Камата за ваксините: Загубихме много близки, защото не вярваме на никого

В деня на своя 56-и рожден ден футболната легенда на България посъветва сънародниците си да се имунизират против ковид. Камата, който си е сложил 3 ваксини, сподели отлична информираност по въпроса, въпреки да пропусна обстоятелството, че имунизираните също могат да заразяват с вируса.
" В началото прегледах доста неща към имунизациите. Интересувах се от доста доктори, направих допитвания, държах връзка с нашите доктори в България. Имах имунизация, ходил съм по Африка. Вие мислите, че аз, Христо Стоичков, ще бъда нерешителен да си сложа ваксина? Сложете си, предпазете се от тази пандемия. Рано или късно ще свърши. Загубихме доста близки, тъй като не имаме вяра на никого. Има експерти, които се занимават с това. Кой естествен човек ще направи ваксина, която няма да е положително за човешкото тяло? Имам 3 ваксини. Взимам и други лекарства. Това са неща, които би трябвало да използваме. Ако имам терзание, мислиш ли, че ще си сложа ваксина? Обаждал съм се под дърво и камък и знам защо става въпрос ", съобщи Камата пред " Нова Телевизия ".
" Ако нямах ваксина, не знам какво щеше да стане, когато ме хвана. Изкарах го доста леко, дори не го усетих. Ако не мислиш за теб, няма по какъв начин да мислиш за другия. Аз нямам другар, който не се е ваксинирал. Ако не е имунизиран, не може да стои до мен. Не мога да позволи да ме болести. Кои са тези съперници? Това си е техен персонален проблем. Аз не се меся в техния живот. Преди 10-12 години вървях доста по Африка и съм си бил ваксини. Нещо да ми има? Искам да пътувам, да знам, че когато седна някъде, няма по какъв начин да заразя различен. В България има огромни експерти, в Барселона познавам доктори, във Франция... ", сподели още актуалният състезателен публицист.
" Обичайте се, уважавайте се, ваксинирайте се. Не се тормозете. Благодаря за пожеланията ", сподели още Стоичков. .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР