В Деня на розовата фланелка децата на Хасково казаха Не

...
В Деня на розовата фланелка децата на Хасково казаха Не
Коментари Харесай

Хасково каза „Не на тормоза в училище!“

В Деня на розовата фланелка децата на Хасково споделиха „ Не на издевателството в учебно заведение! “. В поредицата от начинания на Община Хасково и Местната комисия за битка с противообществените прояви на малолетни и малолетни се включиха стотици възпитаници.


Децата участваха в полемика на тематика „ Училищен тормоз. Разпознаваме ли го и по какъв начин да му противодействаме “ и разясниха документалния филм „ Агресия “, възложен на локалната комисия безплатно от Асоциация „ Докосни дъгата “.


Точно в 12ч. на обяд дребни и огромни възпитаници от ПГТ „ Александър Паскалев “, ОУ “Христо Смирненски “, СУ „ Васил Левски “, ПГДС „ Цар Иван Асен II “, СУ „ Паисий Хилендарски “, ПГМЕТ „ Стойчо и Кица Марчеви “ и доста други се хванаха за ръце и описаха кръг на положителното в центъра на града.

Заместник-кметът на Община Хасково Динко Тенев, ръководител на МКБППМН, благодари на младежите за това, че са съпричастни с идеята на Деня на розата фланелка.

„ Искам да ви пожелая да бъдете по-смирени. И както сте съпричастни с насладата на приятелите си, по този начин бъдете съпричастни и с тяхната болката. Бъдете здрави и щастливи и дано за поредна година всички дружно да кажем Не на издевателството! “, прикани той.

Розова рамка за фотоси със мощни думи-послания запечата загатна от днешния Ден против издевателството в Хасково.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР