В Деня на българската община 12-ти октомври, ученици от СУ

...
В Деня на българската община 12-ти октомври, ученици от СУ
Коментари Харесай

Ден на българската община в град Левски

В Деня на българската община 12-ти октомври, възпитаници от СУ „ Крум Попов ” от 9-ти до 12-ти клас се запознаваха с работата на администрацията в Община Левски и в Общински съвет – Левски.

Мястото на ръководителя на Общинския съвет-Левски Тома Терзиев зае Любомир Панчев от 9 клас, на кмета на Община Левски Любка Александрова - Христо Методиев от 12 клас, на заместител кмета Кольо Домеников - Петя Руменова от 12 клас и на гл. специалист „ Образование, просвета и спорт ” Петя Чолакова - Биляна Цветанова от 10 клас.

Като забавна и потребна, дефинираха учениците информацията за работата на общинска администрация и ОбС-Левски и мястото й в живота на хората в общината.

Кметът на Община Левски, Любка Александрова приветства желанието им да научат повече за работата на общинска администрация, която, както и всяко семейство, само че в по-голям мащаб в тези сложни времена се бори да се оправя с провокациите на високите цени и енергоносители.

Поради огромният интерес към работата на ОбС-Левски и общинска администрация, ръководителят на Общински съвет-Левски, Тома Терзиев предложения учениците да участват на съвещанието на Общинския съвет на 27 октомври, с цел да се срещнат със същността на работата.

Винаги са добре пристигнали в Община Левски младежите, които получиха и документ за самодейността.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР