В делничен следобед в Red Rock Coffee, кафенето, известно с

...
В делничен следобед в Red Rock Coffee, кафенето, известно с
Коментари Харесай

Съдбата на американския рисков капитал в Китай се колебае в несигурност

В работен следобяд в Red Rock Coffee, кафенето, известно с това, че вижда рискови капиталисти в Силициевата котловина, човек евентуално ще чуе няколко диалога на мандарин. След като Китай още веднъж отвори границите си тази пролет след три години ограничавания на COVID-19, мениджърите на американски фондове в страната се стичат в региона на залива. Въпреки че тези пътувания бяха рутинни преди пандемията, в този момент те поеха нова цел за разкриване на покупко-продажби отвън Китай.

Фондовете, деноминирани в щатски долари в Китай, от дълго време черпят ентусиазъм от започващите компании от Силициевата котловина, употребявайки ги като пример за капиталови цели вкъщи. Те биха потърсили еквиваленти на Фейсбук, Amazon и Uber от другата страна на Тихия океан и се надяват да станат спечелили на значително неизползвания интернет пазар на страната.

Тази тактика за подписване на покупко-продажби на американски фондове в Китай се трансформира по-малко ефикасна в лицето на изменящите се световни и вътрешни пейзажи. Вод...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР