В дъното на жестокото убийство на Тодор Кулин от врачанското

...
В дъното на жестокото убийство на Тодор Кулин от врачанското
Коментари Харесай

Тодор от Згориград убит от свой съселянин заради 200 бона и отмъщение

В дъното на жестокото ликвидиране на Тодор Кулин от врачанското село Згориград стоят пари и възмездие, научи организация BulNews. Припомняме, че на 3 юли мъжът бе открит от свои родственици размазан от пердах в локва кръв и с голям брой пострадвания по главата и тялото. За тежкото престъпно закононарушение заяви първо BulNews.
При аутопсията правосъдните медици преброили 14 удара в главата с корав предмет, който по-късно се оказа щанга.
По неофициална информация от вкъщи на Кулин липсват към 200 000 лв., които са от продажбата на животни. От полиция и прокуратура обаче не потвърдиха публично тези изказвания.
Убиецът даже е счупил стъклото на паркираната в двора кола на Тодор, откъдето взел още към 1200 лева от жабката. На този стадий липсва публична информация за причинителя на закононарушението, само че хора от следствието настояват, че от същото село като жертвата.
При претърсването на парцела криминалистите намерили в сейф 4-цифрена сума в долари, до които убийците по този начин и не достигнали. Това ги насочило да търсят други претекстове, с изключение на кражба. Така при разпитите на хората, работили през годините за убития, се открило, че възрастният мъж е посягал и е имал полови контакти с всички дами, на които е давал работа.
Това се оказало задоволително съображение ченгетата „ да преслушат “ пандизчия, който изтърпява наказване при по-лек режим във врачанския пандиз. Скоро следствието стигнало до „ мозъка на интервенцията “, който познавал Тодор, само че нямало данни той да е излизал на независимост. Наблюдаващият прокурор Камелия Трифонова разясни, че „ евентуално единия от обвинените и жертвата са се познавали, защото задържаният бил от врачанския край “.
С малко шанс проверяващите стигнали до самия причинител на убийството, който сега е с непрекъсната мярка „ задържане под стража “. До развръзката се стигнало след доста разпити, в това число и с детектор на лъжата.
До този миг обаче проверяващите по този начин и не съумели да научат къде са парите, изчезнали от вкъщи на убития.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР