В дълго интервю по БТВ водещият Антон Хекимян не посмя

...
В дълго интервю по БТВ водещият Антон Хекимян не посмя
Коментари Харесай

Кога Валери Симеонов казва истината?

В дълго изявление по БТВ водещият Антон Хекимян не посмя да зададе същинските въпроси на вицепремиера Валери Симеонов. Защо ли?

Ето няколко образеца на заложени въпроси и двойния критерий на Симеонов:

Първия въпрос, обвързван с неточно държание, беше по изказаната позиция от хотелиера Елена Иванова против Симеонов. Вицепремиерът незабавно размаха куп документи за осъществени нарушавания от страна на хотелиерката, които обаче не са доказани от съда. Последва необичайно безмълвие от страна на водещия вместо да бъдат заложени следните въпроси:

1.Г-н Симеонов, откакто заявявате,че законът би трябвало да се съблюдава от всички по кое време компанията СКАТ ТВ ООД ще отстрани противозаконното строителство, за което е наказана с влезнало в действие правосъдно решение?

2. Г-н Симеонов, Вие ли сте мажоритарния притежател на компанията СКАТ ТВ ООД, която е наказана за нелегално строителство?

3.Г-н Симеонов, Вие декларирахте ли спор на ползи като притежател на компании, които имат хотели, мотели, къщи за посетители, заведения за хранене, кафенета и така нататък И в случай че сте заявили подобен, не нарушавате ли Вие самият закона с Вашето наличие на инспекциите?

Вместо да зададе тази поредност от основни въпроси, водещият попита Симеонов по какъв начин ще разяснява развяването на знамето на непризнатата Донецка Народна Република на връх Шипка? И тук последва отговор, гарниран с куп ругатни по адрес на някаква жена и по тази причина,че това знаме е нелегално и, че тази страна не е приета.

Да, по този начин е господин Симеонов! Интересно обаче за какво Хекимян не попита Симеонов ето това:

4. А Вие господин Симеонов, какво търсихте в непризнатата страна Нагорни Карабах с депутатите Валентин Касабов, Христиан Митев и Петър Петров?

5. Участвахте ли с тези депутати като наблюдаващи на референдум в непризнатата страна Нагорни Карабах?

6.Има ли правосъдна поръчка от Азербайджан против Вас и посочените депутати за пътуванията ви до Нагорни Карабах?

7. Бяхте ли разпитван от следовател за връзки с терористична организация в Нагорни Карабах и по какъв начин като вицепремиер ще поддържате връзките на България с Азербайджан?

Тези въпроси не бяха заложени от водещия на Валери Симеонов, с цел да лъсне цялата истина за законността изповядвана от вицепремиера.

Би Нюз ги задава обществено и упорства вицепремиера Валери Симеонов да отговори на всеки от тях. В противоположен случай ще останем с усещането,че законът би трябвало да важи за всички, само че не и за Валери Симеонов!
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР