В четвъртък вечер в поредния епизод на предаването Бригада нов

...
В четвъртък вечер в поредния епизод на предаването Бригада нов
Коментари Харесай

„Бригада нов дом”: Промяната на дома е и промяна в живота

В четвъртък вечер в следващия епизод на предаването " Бригада нов дом " ви показахме цялостната смяна на жилището на София и седемте й деца. За фамилията това е същински шок… само че и сбъдната фантазия.

София остава сама с пет деца, откакто първият й брачен партньор се самоубива. По-късно намира щастието още веднъж, и от тази обич се раждат още 2 деца. Картинката, която бригадата на Мария Силвестър заварва в общинската къща, е меко казано потресаваща. Мизерията и неналичието на пространство са непоносими за другояче задружното семейство.

Сега намираме Светослав, Стоил, Адриана, Даниел и Иван и четирите им обичани кученца. Най-големият Христофор, който даже се включи в ремонта дружно с бригадата, е на работа.

„ Ние сме доста щастливи. Децата незабавно си поканиха посетители, приятелчета. Всички минаха. Аз по време на предаването не работех, в този момент към този момент работя във компания за разчистване, мобилна група, чистим жилища и къщи. Доволна съм и се разбирам с сътрудници и началник, с готовност ходя на работа”, споделя майката.

Преди ремонта нито едно от децата нямат лично пространство. Леглата не доближават за всички, а в банята се влиза с отвращение. София няма естествена кухня, в която да готви и фамилията не вечеря дружно.

София споделя, че след ремонта фамилията се сплотило още повече. И макар, че парите в никакъв случай не стигат, никой не се оплаква. Децата оказват помощ на майка си, научили са се какво е да „ има” и какво е да „ няма”.

И макар, че огромната им фантазия към този момент е реалност, фамилията не стопира да мечтае. Иван желае да стане футболист, Светослав – публицист, Даниел – баскетболист, Стоил – механик, Ади още не е решила.

А защо мечтае майка им? „ Аз не си бленувам толкоз, колкото най-важно ми е да са здрави децата, другото всичко се преодолява….и най-много да има вечерята на масата, друго не ни интересува”.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР