В четвъртък ще сте много притеснени относно развитието на ваши

...
В четвъртък ще сте много притеснени относно развитието на ваши
Коментари Харесай

Любовни пориви за две зодии, трета печели голяма сума пари

В четвъртък ще сте доста обезпокоени по отношение на развиването на ваши проекти, които ще би трябвало да извършите през днешния ден. Развитието на събитията несъмнено ще бъде във ваша изгода, без значение от вашето лично мнение. По-трудно ще бъде за тези от вас, които ще има да позволяват любовни проблеми, защото и двете страни ще бъдат прекомерно опърничави, с цел да създадат някакъв компромис.

Ако през днешния ден очаквате документ или информация, която ще има връзка с приемането на пари, допустимо е да се получи закъснение или да останете разочаровани.

Днес е допустимо да се появи нов човек в живота ви, което ще стане посредством някакъв спор, скандал или друга неприятна обстановка.

Овен

Вашият витален тонус е по-висок от нормално. За това ви се отдава да решите без проблеми своите дневни задания. Дори приемате нови отговорности. Рискът и напоритостта в работата ви са обезщетени с облага.

Успехът е на ваша страна, а настроението ви се покачва пред наближаващите празници.

Телец

Склонността ви към риск може единствено да ви донесе неприятности. Но вярната оценка на ситуацията и подробния план на сили и средства може да оправдае дейностите ви и да ви накара да бъдете дейни в вярното направление.

Денят не е удобен за колегиални връзки и за любовни случки.

Постарайте се да анализирате вярно протичащото се. Не губете храброст.

Близнаци

Денят е удобен за духовно рационализиране. Трябва да внимавате, тъй като вашия необмислен блян към материално облагодетелстване може да отблъсне част от познатите ви.

Постарайте се да оправите връзките си хора, с които имате напрежение в връзката. Не бива да отказвате на молби.

Бъдете милосърдни и великодушни.

Рак

Ден, обвързван с промяна на психическата сила и превъзмогване на съблазните. Вероятно е да изпитате отчуждение. Днес би трябвало да бъдете въздържани и търпеливи, другояче рискувате да загубите доста.

Ако заемате управителен пост, може да очаквате общо неодобрение и дори открита съпротива.

Концентрирайте вниманието си върху личното рационализиране. Не губете храброст и хладнокръвие.

Лъв

Много от вас се сблъскват с нуждата да позволяват противоречиви въпроси, даже може да се стигне до правосъдна истанция. Сега по-често от всеки път ви се постанова да вършиме взаимни отстъпки и да бъдете лоялни.

Взаимоотношенията с сътрудниците може да не ви удовлетворяват.

Дева

Звездите ви поучават да не губите храброст и хладнокръвие. Постарайте се да възстановявате връзките си с близките. Погрешна оценка на ставащото може да докара до непредвидени загуби.

Възможно е да изпуснете преференциална договорка по самостоятелни от вас аргументи. В персонален проект ви чакат забавни събития. Не прекалявайте с алкохола и тежките храни.

Везни

Днес се оказва извънредно значимо да съхраните фантазиите и проектите си в загадка от близките. Избягвайте празните приказки и всичко е наред. Вероятни са парични приходи.

Те ви оказват помощ ненапълно да се справите с проблемите, зародили в последно време.

Звездите ви поучават да не губите хладнокръвие и храброст.

Скорпион

Денят не е удобен за контакти и взаимна работа. Избягвайте празните приказки и пазете в загадка фантазиите си. Звездите не ви поддържат в любовните завършения и случки, по тази причина е по-добре да се откажете.

Вечерта прекарайте в фамилен кръг, в спокойна конюнктура. Вероятен е подарък или добра вест.

Стрелец

Очакват ви парични приходи. Те ви оказват помощ да се оправите в проблемите, които ви тормозят през последно време. Звездите ви предизвестяват, че в скоро време ви чакат съществени промени в персонален проект.

Голяма е вероятността да научите приятни вести.

Козирог

Погрешна визия за сътрудниците или погрешна оценка на обстановката може да доведат до финансови неточности. В персонален проект се чакат непредвидени промени.

Възможно е някакво съществено събитие да ви накара непредвидено да станете участник в него.

Звездите ви поучават да не губите наличие на духа, храброст и увереност.

Водолей

Денят е удобен за постигане до житейските истини. Постарайте се да възстановявате служебните си връзки. Бъдете снизходителни към близките. Денят е добър за духовно филтриране.

Намерете време за разходка. Вероятно е да получите пари, които да ви накарат да забравите проблемите си и да ви дадат опция да си купите от дълго време планувани неща.

Риби

Днес би трябвало да сте извънредно бдителни. Възможно е странично въздействие. Може да станете обект на посягане от страна на непознати. Възможни са и неточни дейности от страна на бизнес-партньорите ви.

Може да ви се наложи да търсите материална помощ. Не се стеснявайте да я поискате от другари и родственици. Звездите ви поучават да не губите храброст.

Изгточник: Dunavmost.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР