В четвъртък Селин Дион обяви, че не е в състояние

...
В четвъртък Селин Дион обяви, че не е в състояние
Коментари Харесай

В битката с болестта: ще видим ли отново Селин Дион на сцена?

В четвъртък Селин Дион разгласи, че „ не е в положение да се приготви сполучливо и да извърши остатъка “ от турнето си след получената диагноза Синдром на скования човек . По този метод 55-годишната певица анулира всички планувани дати от турнето си до април 2024 година

Източник, непосредствен до нея, издаде извънредно пред , че сложното решение е взето за положително на нейните почитатели.

„ Целта е сигурно да отиде на турне още веднъж, само че откакто се излекува “, твърди източникът.

 Селин Дион Getty

„ В момента тя се концентрира върху здравето си “, прибавя той. „ Тя не можеше да продължи да отсрочва концерти – нямаше да е почтено към почитателите. “

Тази информация се появява самоо няколко дни, откакто Дион се извини на феновете си в обществените мрежи, когато още веднъж ги увери, че „ не се предава “.

„ Когато светът излезе от пандемията, Селин продължи да се лекува от здравното положение, което ѝ пречи да се излиза на сцената . Тя работи интензивно по възобновяване си “, гласи известието от името на певицата.

„ Имаме надеждa, че някой ден скоро Селин ще може да посети всички планувани градове в Европа, с цел да пее пред невероятните си почитатели, само че това време просто не е в този момент “, се прибавя в изказването. „ Медицинският екип на Селин продължава да изследва и лекува положението ѝ. “

 Селин Дион Getty

Наред с изказването, което удостовери, че тя анулира общо 42 дати от международното си турне Courage , Селин написа, че към момента е твърдо решена да се върне на сцената. Тя трябваше да излезе на сцената в Амстердам през август, поставяйки началото на европейското си турне, а финалът му бе очакван за Лондон през април 2024 година

„ Много скърбя, че ви отчайвам още един път... и макар че това разрушава сърцето ми , най-добре е да отменим всичко, до момента в който в действителност не съм подготвена да се върна на сцената... Няма да се отхвърлям … и нямам самообладание да ви видя още веднъж! “, написа тя в Twitter.

Припомняме, че, рядко и нелечимо неврологично заболяване, което може да аргументи мъчителни мускулни конвулсии. По това време тя сподели във видео в Instagram, че това я е принудило да отсрочи и анулира няколко идни концерта.

„ Справям се със здравословни проблеми отдавна и ми беше в действителност мъчно да се изправя пред тези провокации и да приказвам за всичко, през което съм минала “, написа тогава тя.

Състоянието на Дион визира централната нервна система, съответно мозъка и гръбначния мозък, и може да остави пациентите инвалиди, приковани към инвалидна количка или на легло, неспособни да работят и да се грижат за себе си.

По това време Дион разкри, че нейните конвулсии могат да причинят „ усложнения, когато вървя и не ми разрешават да употребявам гласните си струни, с цел да пея по метода, по който съм привикнала “.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР