В четвъртък преди обяд в много райони ще остане мъгливо,

...
В четвъртък преди обяд в много райони ще остане мъгливо,
Коментари Харесай

Времето: Сутрешни мъгли, но топъл следобед

В четвъртък преди обяд в доста региони ще остане мъгливо, само че по-късно денем мъглата ще се разсейва и над страната ще доминира слънчево време с раздрана междинна и висока облачност. Минималните температури ще са най-вече сред 6 и 11 градуса. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югозапад, с него температурите ще се покачат и дневните ще са най-вече сред 19 и 24 градуса, по-ниски в регионите с по-трайна мъгла.

В планините ще доминира слънчево време с раздрана междинна и висока облачност. В утринните часове по върховете ще бъде мъгливо. Ще бъде прохладно, ще духа мощен и плевел вятър от юг-югозапад. Температурите ще се покачат и оптималната на 1200 метра ще бъде към 13 градуса, на 2000 метра - към 7 градуса.

Преди обяд по Черноморието ще има мъгла или ниска слоеста облачност. След обяд мъглата ще се разсейва и ще доминира слънчево време с раздрана междинна и висока облачност. Ще духа до сдържан вятър от южната четвърт. Максималните температури ще бъдат 21- 24 градуса. Температурата на морската вода ще е 21-23 градуса. Вълнението на морето ще е 1 - 2 бала.

На 15 октомври слънцето ще изгрее в 07:41 часа и ще залезе в 18:43 часа. Продължителността на деня е 11:01 часа. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР