Александър Хинков става изпълнителен директор на IAB България, с което

...
Александър Хинков става изпълнителен директор на IAB България, с което
Коментари Харесай

Александър Хинков е новият изпълнителен директор на IAB България

Александър Хинков става изпълнителен шеф на IAB България, с което поема и оперативната отговорност за ръководството на българския клон на най-голямото световно съдружие на медии, медия и рекламни организации, софтуерни компании и рекламодатели, виновни за цифровия бизнес.

Той има 10-годишен опит и потвърден принос в интерес на организации от неправителствени бранш, както и в предприемачеството и развиване на стартъпи. През последните две години и половина Александър бе  Chief Community Manager в BESCO - Българската предприемаческа асоциация, която пази интереса на софтуерните компании, стартъпите и бизнесмените пред страната и институциите. На тази позиция той съумява да утрои членовете на BESCO, като притегля повече от 500 компании в асоциацията. Участвал е и в сполучливите законодателни начинания, виновни за основаването на първата Startup Visa в България, новото Дружество с изменчив капитал (ДПК), подобренията в Сините карти и доста други. Той е съосновател и ръководител на УС на платформата Uspelite.bg - най-голямата медия за положителна и градивна публицистика у нас.

„ Щастлива съм от името на УС на IAB да поздравявам Александър в новата му вълнуваща роля. Заедно ще работим за развиването на цифровия маркетингов пазар, като наша цел е да превърнем организацията в цифров хъб, който да дава достъп до запаси, регулаторна поддръжка, данни за пазара, образования и срещи за развиване на експертите. Ще разчитаме на опита на Александър в привличането на нови съидейници и прибавянето на стойност за актуалните членове на IAB България. “, съобщи Илияна Захариева, ръководител на IAB България.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР